Thuis winkel
Image default
Rechten

Compliance management

In Nederland zijn er enorm veel wetten en regels waar iedereen zich aan moet houden. Ook bedrijven dienen zich te houden aan de voor hen geldende wetten en regels. Dit noem je ook wel in compliance zijn. Compliance management betekent voldoen aan alle wettelijke verplichten die gelden voor de organisatie of bedrijf. Voor iedere sector zijn er bepaalde wetten en regels waaraan voldaan moet worden. Compliance management is wel belangrijk. Je moet aan kunnen tonen dat je als bedrijf in compliance bent.

Een handige ondersteuning

Als je als bedrijf het moeilijk vind om dit goed bij te houden, dan zou je een applicatie aan kunnen schaffen die hierbij ondersteunt. Hierin kun je dan bijhouden hoe je aan de wetten en regels voldoet. Ook zie je precies waar je aan moet voldoen en of er wijzigingen zijn. Zo ben je als bedrijf altijd in compliance en ben je up to date. Je wordt als bedrijf dus ontzorgt door de applicatie. Het enige wat je als bedrijf moet doen is zorgen dat je kunt aantonen dat je daadwerkelijk in compliance bent. De applicatie zorgt ervoor dat je alles in een makkelijk overzicht hebt en dat je bij een controle ook binnen no-time kunt laten zien dat je in compliance bent. Wel zo fijn dus.

Wat er in het overzicht staat, in compliance zijn

In het overzicht kun je allerlei dingen vinden, van registers van alle geldende wetten- en regels tot de nieuwste wijzigingen. Ook kun je in de applicatie aantonen dat je in compliance management bent met de geldende wetten- en regels voor jouw bedrijf. Het is veilig, betrouwbaar en vooral heel erg handig. In compliance zijn is wel belangrijk en zo kun je dat goed regelen en aantonen. Met de applicatie kun je dit allemaal handig opslaan op een plek. Zo mis je niks.

 

 

 

https://www.pharius.eu/nl/compliance-management-software/