Thuis winkel
Image default
Woning en Tuin

3 mooie banken voor in de woonkamer

Ga je binnenkort verhuizen en wil je een compleet nieuwe inboedel, of misschien wil je in je huidige woning gewoon lekker een keer wat anders. Heel begrijpelijk, maar hoe pak je dat toch aan? Een mooie bank brengt zo veel sfeer met zich mee dat het je blik op de hele ruimte kan veranderen, maar zo’n leuke bank is ook super lastig om te vinden. Gelukkig heb ik drie prachtige soorten banken en merken banken gevonden waar je in één oogopslag hartstikke verlieft op wordt.

Purewonen.nl

Laten we het eerst eens even hebben over de website waar ik deze topbanken gevonden heb. purewonen.nl is een prachtige meubelsite met een enorm groot aanbod van geweldige kwaliteit prijs verhouding. Ook kan je hier geholpen worden door echte professionals als het gaat om jouw perfecte bank. Ze kijken graag met je mee naar wat er bij jouw interieur en leefomstandigheden past. Hierdoor weet je zeker dat je altijd met een juiste aankoop naar buiten loopt, zonder twijfels of spijt. Maar wist je ook dat ze naast banken ook nog een heel groot aanbod in andere soort meubels hebben? Zoals kasten, tafels, bedden en nog veel meer. Ik raad ook zeker aan om deze even te bekijken.

Hulk loungebank

De heerlijke Hulk loungebank is een hoekbank die in super veel soorten kleuren en printjes beschikbaar. Of je nou voor een rustige uitstraling of lekker opvallend gaat, er is voor ieder wat wils. Met een diepte van 130 cm op het zitgedeelte en 195 cm op het lounge gedeelte kan je heerlijk op deze bank wegkruipen. De bank heeft een beukenhouten frame en HR schuimkussens. Daarnaast is de meubelstof van de bank ribcord, wat bestaat uit 88% polyester en 12% polyamide. Het is een elegante ribstof met banen van 1 cm met 4 sterren kwaliteit. De bank heeft keerbare kussens en er kunnen voor een meerprijs zelfs bijpassende sierkussens meegeleverd worden, wat een prachtige finishing touch geeft. Heb je met deze bank in huis nog de behoefte om de kamer om te gooien? Deze bank is zo samengesteld dat het lounge gedeelte zowel linksom als rechtsom geplaatst kan worden.

WOOOD Banken

Voor de mensen die nog niet bekent zijn met WOOOD banken, even opletten. Dit merk heeft alles als het gaat om interieur, van banken en fauteuils tot opbergkasten en tafels. Zelfs voor bedden, lampen en accessoires kan je bij dit merk terecht. Maar we zijn hier nu echt alleen voor de banken. Als je de variaties in meubels nog niet genoeg vond, zelfs het assortiment van de banken is mega uitgebreid. Hoekbanken, 2-zits, 4-zits en alles wat daar tussenin zit. Neem maar eens een kijkje door het assortiment en je ziet dat elke bank erg modern en uniek is op een eigen manier. Wat echt karakter brengt in het huis.

Richmond-interiors banken

Tot slot zijn ook de banken van het merkt richmond-interiors zeker een kijkje waard. Deze tijdloze elegante banken hebben de meest prachtige en unieke uitstralingen die je weinig gaat tegenkomen in jouw omgeving. Geweldig voor als jij een persoon bent die graag anders denkt. De banken kunnen helemaal door jou ontworpen worden als het gaat om kleur, vorm en grootte. Je kan namelijk losse elementen aanschaffen en hier zelf een geweldige creatie van maken. Wat is er nu fijner dan de regie zelf in handen hebben. Maar geen zorgen, als je hier nou niet op staat te wachten zijn er zoals ik al eerder heb benoemd een groot aantal professionals die jou graag helpen met het maken van de perfecte keuze.

https://www.purewonen.nl/