Thuis winkel
Image default
Aanbiedingen

Een medische klompenwinkel voor comfortabel schoeisel in de zorg

Watts Footwear in Oisterwijk, dicht bij Tilburg, is een medische klompenwinkel, die zich heeft gespecialiseerd in schoenen voor professionals in de zorg. Werken in de zorg is namelijk erg belastend voor je voeten en door de strenge veiligheidseisen en hygiëneprotocollen is het vaak erg lastig om geschikte schoenen te vinden. Pijnlijke voeten zijn daarom voor veel zorgmedewerkers helaas vaste prik. Dit bedrijf heeft daarom een schoen ontworpen die zowel hygiënisch als comfortabel is. Zo wordt het een stuk makkelijker om comfortabel je werkdag door te komen. Ontdek de schoen snel zelf!

Praktisch, hygiënisch én comfortabel

De schoenen van deze medische klompenwinkel staan bekend om haar antibacteriële werking. De schoenen zijn namelijk geïnjecteerd met Microban-additieven, waardoor bacteriën binnen vijf uur worden gedood. Zo is het ook een stuk eenvoudiger om schoenen schoon te maken, aangezien je ze veilig op een lage temperatuur kunt wassen. De pasvorm van de schoenen is gebaseerd op de drukpunten van de voet. Hierdoor heeft de schoen een comfortabel voetbed en kun je eenvoudig de hele dag hierop lopen. Ook zijn de schoenen antislip en antistatisch. Naast het comfortabele voetbed en de hygiënische werking zijn de schoenen ook nog eens erg vrolijk. Je bestelt deze namelijk in diverse vrolijke kleuren. Zo wordt iedereen gegarandeerd vrolijk als jij de afdeling binnen komt lopen!

Maak een afspraak bij de professionals van dit bedrijf

Pijnlijke voeten na je dienst zijn verleden tijd met deze schoenen van Watts Footwear. Ontdek deze medische klompenwinkel snel zelf! Plaats je bestelling online of maak een afspraak om proef te lopen in de showroom in Oisterwijk, vlak bij Tilburg, waar je de schoenen zelf kunt bekijken. Wil je medische schoenen voor je complete team in de zorg bestellen en wil je een grote bestelling plaatsen? Neem dan contact op met de professionals van dit bedrijf om jouw aanvraag te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

https://www.wattsfootwear.nl/site/home