Thuis winkel
Image default
Zakelijke dienstverlening

Veilig staan op een reformladder met antislipoplossingen

Een reformladder is een zeer veelzijdig type ladder die voor bijna elke klus te gebruiken is. Behalve in A-vorm kan deze ook als vrijstaande ladder van enkele meters hoog worden ingezet. Bent u op zoek naar een reformladder? Bij ZARGES, dat momenteel over drie productievestigingen en 800 medewerkers in Europa beschikt én de eerste Europese onderneming in de lichtmetaalbouw is, bent u aan het juiste adres. Op de Nederlandstalige website van de fabrikant en de Nederlandse vestiging in Tilburg, vindt u alle verkrijgbare artikelen.  

Antislipvoetjes voor extra stabiliteit

Uw werk wenst u uiteraard niet alleen ergonomisch te kunnen uitvoeren, maar ook veilig. Behalve dat de reformladders die bij Zarges verkrijgbaar zijn stuk voor stuk aan de norm DIN EN 131 voldoen, zijn ze ook allemaal voorzien van antislipoplossingen. De reformladders van de van oorsprong Duitse producent zijn allemaal voorzien van antislipvoetjes. Zo staat uw ladder nog eens extra stabiel op de ondergrond. 

Bediening van de meest uiteenlopende branches

Niet alleen met zijn reformladder, maar ook met andere lichtgewicht aluminium producten bedient ZARGES tal van branches. Denkt u hierbij aan de:

  • Industrie en machinebouw
  • Schilder, bouw en installatie
  • Spoor- en railvervoer
  • Luchtvaart
  • De medische branche
  • Defensie, politie en hulporganisaties
  • Bedrijfsvoertuigen en bussen

De innovatieve marktleider ZARGES biedt zijn klanten producten die gekenmerkt worden door ergonomie, veiligheid en duurzaamheid. U profiteert daarbij van de vele voordelen van lichtmetaal aluminium, waaronder corrosievastheid en flexibiliteit.

Een duidelijke langetermijnvisie

Deze fabrikant met een vestiging in Tilburg, weet iedere klant het juiste product te bieden. Vindt u deze onverhoopt niet in het aanbod? Ook individueel ontworpen toepassingen behoren tot de mogelijkheden. Welk product u ook aanschaft, u kunt altijd rekenen op kwaliteit en duurzaamheid. Dé specialist in klimmaterialen heeft dan ook een duidelijke blik op de lange termijn, zowel naar het milieu als u als klant toe.

https://www.zarges.com/nl/