Thuis winkel
Image default
Dienstverlening

Kies voor de meerjarenonderhoudsplanning van dit bedrijf

Heeft u een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) nodig voor uw woningcorporatie, VvE of als particulier? Kies dan voor de deskundige aanpak van Keurhuis Nederland en profiteer van een heldere MJOP voor uw pand(en). Dit bedrijf is gevestigd in Geldermalsen en biedt uiteenlopende keuringen en inspecties aan. De meerjarenonderhoudsplanning maakt dus deel uit van een divers palet aan diensten voor allerlei partijen. Het grote voordeel aan een samenwerking met Keurhuis Nederland, is dat de aanvraag van een MJOP heel eenvoudig en snel geregeld is. Met een paar klikken op de knop heeft u uw keuring gepland en heeft u vrijwel direct duidelijkheid over de werkwijzen en kosten. Lees verder, bezoek de website van dit bedrijf en laat u verder informeren over de mogelijkheden in uw situatie.

Waarom is de MJOP nodig?

Een meerjarenonderhoudsplanning wordt meestal aangevraagd voor een appartementencomplex, bijvoorbeeld door een VvE. Het doel van deze planning is dat men weet welke bedragen er moeten worden gereserveerd voor onderhoud. Het reservefonds of de onderhoudsreserve – verplicht binnen een VvE en waar bewoners van appartementen aan meebetalen – dient hiervoor en zorgt dat er altijd geld voor onderhoud beschikbaar is. Het plan omvat de verwachte onderhoudskosten voor de komende 10 en 25 jaar, oftewel voor de middellange en lange termijn. Om de vier jaar worden er bovendien aanpassingen doorgevoerd, zodat altijd de actuele gegevens kunnen worden geraadpleegd. Zo worden er ook niet snel te veel of te weinig kosten voor onderhoud gereserveerd.

Ontdek alle diensten van dit bedrijf

Naast de meerjarenonderhoudsplanning, kunt u bij Keurhuis Nederland voor nog veel meer diensten terecht. Denkt u bijvoorbeeld aan de opleverkeuring of NHG-keuring. U kiest hierbij uit verschillende pakketten die precies bieden wat u nodig heeft, en waardoor u nooit te veel betaalt voor uw keuring. Ook voor onder meer blowerdoortests en energielabels kunt u terecht bij dit bedrijf. Heeft u informatie of advies nodig? Schroom niet om contact op te nemen met hun medewerkers!

https://www.keurhuisnederland.nl/