Thuis winkel
Image default
Zakelijke dienstverlening

Van Loon Incassobureau Barneveld

Bent u op zoek naar een incassobureau in Barneveld voor al uw incassozaken? Van Loon Incasso Advocaten is een duidelijk en betrouwbaar incassobureau. Uw incassozaken worden eenvoudig maar zorgvuldig geregeld. Door een incasso verbetert het betalingsgedrag van uw klanten. Met een incasso via een advocatenkantoor wordt dit zelfs nóg beter. Het regelen van uw incasso’s via een incassobureau in Barneveld kost weinig tijd maar levert duidelijk resultaat. Geen reden dus om het niet te doen.

Hoe gaat een incassobureau te werk?

Na het indienen van uw vorderingen gaat het incassobureau Van Loon direct aan de slag. De opgegeven gegevens worden gecontroleerd en het dossier wordt compleet gemaakt. Binnen 24 uur wordt de eerste sommatiebrief gemaakt en verstuurd. De incassokosten die hierbij komen kijken zijn niet voor uw rekening, maar voor die van de debiteur. Het zal u dus geen geld kosten! Uw debiteur dient dus de incassokosten en de factuur te betalen. Dit zullen zij doen via Van Loon Incasso Advocaten. Het geld zal dan veilig op een derdenrekening staan en zal niet gebruikt kunnen worden voor andere zaken dan de uitbetaling. Het proces verloopt in principe buitengerechtelijk, maar er kunnen gerechtelijke stappen worden ondernomen als dit geen resultaat oplevert. Alles gaat uiteraard in overleg met u.

Voordelen incassobureau Barneveld

Waarom zou u een incasso laten regelen in plaats van het zelf te doen? Dat is heel simpel. Eén reden is dat u tijd bespaart door deze taak uit handen te geven. Zo kunt u uw kostbare tijd gebruiken voor uw ‘echte’ werk en gaat er geen tijd verloren aan het regelen van uw financiën. Daarbij behaalt een advocatenbureau significant meer resultaat dan een particulier. Het slagingspercentage van Van Loon Incasso Advocaten is maar liefst 89 procent! Voor een particulier zijn zulke cijfers lastig te behalen. Dit komt door ons consequente incassobeleid, waardoor het betaalgedrag van uw klanten verbetert. Wij zullen tijdens de procedure de klant correct en vriendelijk benaderen, waardoor uw klantencontact gelijktijdig ook nog onderhouden wordt.

De incasso’s kunnen voor grote of kleine bedragen zijn, ons bureau staat voor iedereen klaar. Wij hebben al veel tevreden klanten. Word u er ook een? Ga naar onze website en maak direct een account aan. Dan gaan wij meteen voor u aan de slag.