Thuis winkel
Image default
Bedrijven

Boeket Kunstbloemen

Peter van Son ontwerpt al sinds 1979 prachtige, kunstbloemen en kunstboeketten. In de loop er tijd is ons assortiment kunstboeketten steeds groter en realistischer geworden. Zo kunnen we u een prachtig boeket Kunstbloemen aanbieden. Deze zijn niet meer te onderscheiden van een echt boeket. De investering van een boeket kunstbloemen betaald zich dan ook altijd uit. U heeft er jaren plezier van!

Onze kunstbloemen zijn niet van echt te onderscheiden. We hebben een groot assortiment met kunstbloemen in een verschillende stijl, kleur, formaat en prijs. Zo is er altijd een boeket vinden wat volledig aansluit bij uw wensen. 

Genieten van uw eigen bloemstuk

Onze prachtige boeketten van kunstzijde bloemen zorgen voor een prettige, vrolijke sfeer in elke ruimte. Hoe zal de tropische strelitzia bloem staan bij u op de keukentafel? Verras jij je partner met een prachtig veldboeket? Een boeket kunstbloemen voorziet elke ruimte van een prettige uitstraling.

Kunstbloemen kunnen overal

Met kunstbloemen hoeft u zich geen zorgen te maken over de plaatsing van uw boeket. Ook achter het raam in de volle zon blijven de prachtige kleuren behouden. In een donker hoekje zal uw boeket ook niet verwelken. Peter van Son heeft kunstbloemstukken die geschikt zijn voor elke omgeving en voor allerlei verschillende situaties.

Steeds groter aanbod kunstbloemstukken

Door de jaren heen hebben onze stylistes hard gewerkt aan een steeds groter assortiment kunstbloemen. Vele gepersonaliseerde aanvragen zijn uitgewerkt tot boeketten di we vast in onze collectie hebben opgenomen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van kunstplanten en kunstbloemen hebben we alleen maar uiterst realistische, natuurgetrouwe kunstboeketten in ons assortiment.

Ook een kunstbloemen boeket kopen?

Boeketten met Kunstbloemen besteld u eenvoudig en voordelig via de Peter van Son Webshop. Heeft u het juiste boeket gevonden? Wij verzenden uw boeket binnen 3 dagen. Echter, als u kiest voor de optie kunstwater heeft dit ongeveer een week nodig om volledig uit te harden.  Géén zorgen, wij houden u netjes op de hoogte wanneer we uw bestelling willen bezorgen.

Mocht u de kunstbloemen eerst graag van dichtbij willen bekijken, maak dan een afspraak voor een bezichtiging in onze showroom in Sprang Capelle. Graag tot ziens!