Thuis winkel
Image default
Sport

Dartpijlen van het merk Harrows

Dartpijlen van het merk Harrows

We hoeven aan dartliefhebbers niet uit te leggen dat de dartpijlen dé sleutel naar succes zijn. Met de juiste pijlen heb je veel meer controle over datgene wat je wil gooien. Het leuke van dartpijlen is dat elk persoon andere eisen stelt aan de pijlen. Voor de een volstaan lichte dartpijlen, terwijl een ander persoon juist waarde hecht aan zwaardere pijlen.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Heb jij liever iets lichtere pijlen? Of ga je voor de zwaardere pijlen?

In de wereld van dartpijlen zijn er meerdere fabrikanten die er met kop en schouders boven uit steken. Een van die fabrikanten is Harrows. Al jarenlang staan de pijlen van Harrows te boek als érg goed. De pijlen zijn betrouwbaar, houden prettig vast en zijn simpelweg van hoge kwaliteit.

Sinds enige tijd heeft Harrows nieuwe dartpijlen op de markt gebracht. De zogeheten Harrows Quantum, Harrows Plexus en Harrows Spina dartpijlen hebben één belangrijk kenmerk. De grip is ultiem, mede dankzij nieuwe technieken. Door deze ultieme grip heb je altijd de optimale controle over de pijlen.

Speciale dartpijlen

Als je op zoek bent naar pijlen van het merk Harrows, heb je in dartwinkels voldoende keus. Zo heeft Harrows speciale Eric Bristow pijlen; vernoemd naar de topspeler Eric Bristow. Ook heeft Harrows recent voor spelers zoals Glenn Durrant en Josh Payne pijlen ontworpen.

Bij de aankoop van Harrows dartpijlen is het aan te raden om de pijlen goed vast te houden. Voel het gewicht aan, kijk of de grip naar wens is en gooi eens een paar keer op een dartbord. Je merkt dan vanzelf of de pijlen fijn aanvoelen. Maar, probeer ook zeker andere pijlen van andere merken. Op die manier leer je de verschillen kennen tussen de verschillende dartpijlen.

https://www.mcdartshop.nl/nl/category/dartpijlen-kopen-online/