Thuis winkel
Image default
Vakantie

All over Tours, specialist in Zuid-Afrika vakanties

Voor huwelijksreizen Zuid Afrika is All over Tours een vertrouwd adres. Tijdens een luxe vakantie is er tijd voor actief bezig zijn, ontspannen en natuurlijk romantiek. Het All over Tours-team heeft maar liefst zeven voorbeeldreizen samengesteld. Die vinden jullie online en het idee is dat jullie geïnspireerd raken! Zijn er bepaalde dingen die je mist, laat het weten want het is de bedoeling dat dit de vakantie van jullie leven wordt. Een trip waar veel belangstelling voor is, is de individuele rondreis per auto en trein van in totaal veertien dagen. Op het programma staan onder andere het Marakele National Park, het Waterberg Plateau, Pretoria en Kaapstad. Deze vakantie sluiten jullie af in een hotel aan de voet van de Tafelberg. Ook erg in trek is de All over Tours vakantie waarbij twee bijzondere wildreservaten op het programma staan. Tuli in Botswana en MalaMala in Zuid-Afrika. Jullie zullen kennis maken met adembenemende landschappen, olifanten en veel andere wilde dieren.

Een reis die voldoet aan al je wensen

Zuid Afrika reizen op maat, dat is wat All over Tours al jarenlang biedt. Dit land staat bekend om de prachtige natuur, ruime zandstranden en wildreservaten. Ook de steden van Zuid-Afrika zijn de moeite waard. In Pretoria kun je een bezoekje brengen aan het Vrijheidspark, het Erasmuskasteel en het Voortrekkermonument.

Als je in Bloemfontein bent, ga dan vooral naar het Nationale Museum en het oudste gebouw van de stad: de Eerste Raadzaal uit 1849. Wat Kaapstad betreft zijn Kasteel de Goede Hoop, Robbeneiland, de Tafelberg, de Groote Kerk en het Two Oceans Aquarium aanbevelenswaardig. Zuid-Afrika is natuurlijk ook het land van heerlijk eten en drinken. De keuken is zowel beïnvloed door Afrikaanse als door Aziatische en Europese culturen. Overheerlijk zijn de verschillende stoofpotjes. Vergeet niet daar een delicieuze Zuid-Afrikaanse wijn bij te drinken!

Word jij enthousiast van deze wetenswaardigheden over Zuid-Afrika? Neem snel contact op met All over Tours en laat je informeren over de mogelijkheden.

 

https://www.allovertours.nl