Thuis winkel
Image default
Sport

Casual fiets T-shirts voor wielerfanaten

Houd je van wielrennen? Ben je een fanatieke wielrenner? Gek van de koers of verliefd op de fiets? Dan wil je jouw wielerpassie natuurlijk ook na het fietsen en naast de fiets laten zien. Dat kan met de prachtige collectie wieler T-shirts van CyclingLifestyle.nl.

Een T-shirt met een racefiets of wielerprint is dé manier om jouw passie voor de fiets te tonen. In de webshop van Cycling Lifestyle vind je een enorm uitgebreide collectie met cycling T-shirts in allerlei soorten, maten en kleuren. CyclingLifestyle.nl onderscheidt zich door T-shirts van drie merken uit verschillende landen aan te bieden: Cycology Clothing uit Australië, The Vandal uit België en Le Patron uit Nederland. Elk van deze merken heeft zijn eigen stijl met unieke ontwerpen geïnspireerd door het fietsen en dat maakt de collectie van Cycling Lifestyle net zo veelzijdig als de wielersport zelf.

De casual kleding van The Vandal is gemaakt met liefde voor de koers. De inspiratie komt veelal uit de beelden van de oude koersen en de legendes van het wielrennen. Oude wielertruitjes, wielerklassiekers, monumenten en iconische wielerplekken zoals de Muur van Geraardsbergen zijn bron van inspiratie voor de prachtige kledingcollecties uit het land van de koers.

Ook de collecties van Le Patron zijn geïnspireerd door de rijke wielerhistorie. De passie en heroïek van toen wordt vertaald naar stijlvolle wielerkleding voor nu. Dankzij Le Patron kun je er ook naast de fiets gesoigneerd uitzien. De wielerkenner zal de stijl van Le Patron en de verwijzingen naar het wielrennen direct herkennen.

De T-shirts van Cycology Clothing kenmerken zich door de handgetekende designs waarbij in de meeste gevallen de racefiets en het zelf fietsen centraal staat. Een mooi voorbeeld is de Cycology klassieker ‘Cognitive Therapy’ waarop een handgetekende racefiets wordt omringd door motiverende kreten en fietsmantra’s. Dit ontwerp zal elke fanatieke wielrenner aanspreken.

Benieuwd naar de collectie fiets t-shirts van CyclingLifestyle.nl? Sprint dan snel naar de webshop. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe ontwerpen.