Thuis winkel
Image default
Mode en Kleding

Mannenlingerie van 4youwear, het perfecte kerstcadeau

Zoek je op de valreep nog een leuk kerstcadeau voor je vriend of man? Heb je geen zin om altijd hetzelfde cadeau te geven, zoals aftershave of parfum? Wees eens vernieuwend en koop originele mannenlingerie

Voor elke man leuke lingerie bij 4Youwear

Wij verkopen veel merken, neem maar een kijkje op de website: 4youwear.nl.  We hebben een groot assortiment dat hem zeker zal bevallen. Er zijn leuke tank-tops en slips in gekleurde dessins. Ons merk Toot bijvoorbeeld heeft trendy designs. Draagt je man altijd saaie witte hemden en slips, laat hem eens zien hoe het anders kan. Het is voor hem én voor jou leuker om er eens wat kleuriger te zien. Al zie je het niet onder je kleding, het voelt toch ánders.

Je kunt ook mixen en matchen. Je koopt twee setjes, die onderling ook weer bij elkaar passen en je hebt echt iets bijzonders.  Wij hebben veel verschillende soorten herenlingerie. Zo heb je de backless, waar de stof aan de achterzijde grotendeels verwijderd is. Dit kun je ook prima dragen bij speciale feesten. We hebben boxershorts, zowel lange als korte. Dan heb je nog de “brief” of gewone slip. Ze zijn er met smalle of brede tailleband en zowel hoog als laag uitgesneden model.  Dan heb je de jockstrap. Dit is een slip met elastieken band, zonder achterkant. Het geeft steun aan de mannelijke genitalia. Je kunt ook de geliefde heren strings en shorts bij ons kopen.  Onze tanktops zijn rustig of sportief tot gedurfd van stijl. We hebben een sportieve voetbal zwembroek van het merk Jor.  Het merk Wojoer uit Duitsland verdient een speciale vermelding. Dit herenondergoed is trendy en soms gewaagd. Er is een breed assortiment voor alledaags gebruik en voor speciale gelegenheden, zoals erotische feesten.  Voor de gays hebben we een speciaal aangepaste collectie. De ontwerper Andrew Christian heeft een leuke stijl ontworpen die stoer en gewaagd is. Van slips tot trunks (shorts geschikt voor sport en zwemmen) en jockstraps. We hebben als speciaal item: de Pikante Friendship Jockstrap Harnas. Dit is echt iets bijzonders. 

En meer…

Verder hebben we nog sokken, waarvan de John Frank serie aparte designs heeft. Het merk Pump en Barcode zijn meer sportief.  Voor leuke accessoires kun je bij ons ook terecht. We hebben kettingen en diverse hangers.  Op dit moment hebben we diverse soorten lingerie in de aanbieding, van het merk VanBaam, Discover, Jor en Zylas. Kijk eens uitgebreid op onze website: 4youwear.nl  Er zijn ook cadeaubonnen bij ons verkrijgbaar van 10, 20 en 50 euro.  Je zult bij ons zeker slagen voor het perfecte kerstcadeau.

https://www.4youwear.nl/