Thuis winkel
Image default
Groothandel

Verschillende horecakoelkasten voor elk type gelegenheid

In de horeca zijn koelkasten onmisbaar. Van alle soorten horeca-apparatuur zijn koelkasten waarschijnlijk het meest noodzakelijk. Want als u uw producten niet veilig kunt opbergen, dan gaan ze minder lang mee en dat betekent dat u geld verliest. Om maar niet te spreken over de gezondheidsgevaren en boetes voor incorrect bewaard eten. Er worden professionele horecakoelkasten aangeboden bij webwinkels zoals Horeca Megastore. Lees verder voor een greep uit het aanbod van deze specialist.

Horeca-apparatuur voor bij de bar

Veel horecagelegenheden hebben een bar en uw barpersoneel wil dan alle gekoelde drankjes binnen handbereik hebben. Er worden verschillende koelkasten aangeboden voor gebruik aan de bar, zoals een barkoelkast die exact onder de toog past. Deze staat dan niet in het zicht, maar is voor uw personeel gemakkelijk te bereiken. U kunt ook investeren in een flessenkoelkast. Daarin kunt u uw flessen zowel horizontaal als verticaal bewaren. Dat is belangrijk zodat koolzuurhoudende dranken hun prik niet verliezen.

Een professionele koelkast voor in de keuken

Een koelkast in de keuken van uw horecagelegenheid hoeft geen schoonheidsprijs te winnen, maar moet wel praktisch zijn. Dit type horeca-apparatuur moet kracht hebben om de koelkast op een stabiele temperatuur te houden en moet groot genoeg zijn voor al uw etenswaren. Een horecakoelkast met een geforceerde koeling is noodzakelijk als u de producten wilt verkopen. Heeft u een grote koelkast nodig, kies dan voor een apparaat met veel deuren, zodat u zo min mogelijk koelte verliest.

Een displaykoelkast voor uw gebak

Een ander populair onderdeel uit de selectie aan horeca-apparatuur van Horeca Megastore is de displaykoelkast. Dit is het apparaat dat in de tea room staat en waaruit u zelf een heerlijk stukje gebak of een sandwich kiest. Het zijn horecakoelkasten die ontworpen zijn om tentoongesteld te worden.

Schaf de koelkast aan de bij u past

Wat ook uw behoeften zijn, u vindt gegarandeerd de juiste koelkast voor uw toepassing in het aanbod aan horeca-apparatuur van de webwinkel. Neem de tijd om rond te kijken tussen het aanbod aan horecakoelkasten en bestel al uw benodigdheden!