Thuis winkel
Image default
Tuin en buitenleven

Zorg voor privacy in je tuin met mooie tuinafscheiding

Ieder mens wil graag zijn privacy op sommige plekken in het huis. Binnenshuis hang je bijvoorbeeld raamdecoratie op. Buitenshuis zoals in je tuin wil je natuurlijk ook privacy. Dit kun je doen voor tuinafscheiding te plaatsen. Niets is namelijk vervelender dan mensen die naar je kijken wanneer je lekker in je tuin bezig bent. Je kunt natuurlijk van alle soorten tuinafscheiding kiezen en er zijn ook super veel opties. In dit artikel vertel ik over een paar leuke tuinafscheiding ideeën. Voor meer ideeën kun je ook een kijkje nemen op de website van Huis-inrichting.

Cortenstaal tuinafscheiding

Het cortenstaal tuinafscheiding ziet er eigenlijk uit alsof de stalen muren verroest zijn. Het geeft een super rustieke en industriële uitstraling aan je tuin en buitenleven. De schutting is gemaakt van koper, fosfor, silicum, nikkel en chroom. Je kunt er mooie plantenbakken van maken of een mooie schutting. 

Tuinafscheiding met plantenbakken

Ben je iemand met echte groene vingers en vind je het altijd gezellig staan wanneer er veel planten in je omgeving zijn? Ga dan voor een mooie schutting die verschillende plantenbakken aan de schutting heeft hangen. Je kunt natuurlijk zelf kiezen welke soorten planten en bloemen je in de bakken plaatst.

Bamboe afscheiding

Houd je van een rustige en oerwoud achtige sfeer? Heb je al een mooie collectie van boeddha’s in je huis of tuin? Dan is de bamboe afscheiding echt iets voor jou! Zet er een paar mooie groene hoge planten voor en je creëert een echte zen tuin!

Wilgen Schutting

De wilgenschutting is super mooie en geeft een heel natuurlijk effect. De wilgen schutting kun je in schuttingen, schermen of matten kopen. De wilgen schutting word aan stalen palen vast gemaakt en word tijdens het plaatsen gevlochten aan de stalen palen. Wilgen matten worden verticaal aan stalen palen vast gemaakt.