Thuis winkel
Image default
Bedrijven

Meindl wandelschoenen

De wandelschoenen van het populaire merk Meindl zijn een goede keus als je op pad gaat. Het avontuur tegemoet. Deze wandelschoenen van nubuck leer zijn stevig en geven de voet veel ondersteuning. Of je nu een wandeling door het bos gaat maken op bijvoorbeeld de Veluwe of een uitgebreide wandeling in de bergen. De Meindl wandelschoenen zorgen voor een comfortabele wandeling.

 

Meindl wandelschoenen bij de Ronald Adventure Shop

De wandelschoenen van Meindl zijn verkrijgbaar in lage en halfhoge exemplaren. De halfhoge exemplaren hebben het voordeel dat ze naast de voet ook de enkels ondersteunen. Zeker voor een wandeltocht in ongelijk terrein zoals bergen is het dan ook aan te raden om voor de half hoge exemplaren te gaan. De Meindl wandelschoenen zijn voorzien van Memory foam en zijn gemaakt van Nubuck leer. Door dit Nubuck leer krijgen de schoenen een zacht uiterlijk bijna zoals suède. In vergelijking met gewoon leer hebben deze schoenen van Nubuck leer een meer open structuur waardoor de huid in de schoen beter wordt gelucht. Daarnaast is de zachte suède uitstraling van deze schoen het ook mogelijk om ze te dragen bij andere gelegenheden dan avontuur en wandeltochten. Bij regelmatig onderhoud van deze schoenen kan je er jaren plezier van hebben.

 

Nubuck leer

Nubuck is een leer soort leer dat veel gebruikt wordt bij de fabricage van schoeisel. Het leer wordt aan de oppervlakte licht geschuurd waardoor het zijn zachte uiterlijk krijgt. De wandelschoenen van Meindl zijn verkrijgbaar in Nubuck leer en gewaxt nubuck leer.

 

Memory foam

De Meindl wandelschoenen zijn in veel gevallen voorzien van memory foam. De memory foam past zich aan aan jouw voeten op het moment dat het verwarmt wordt door jouw lichaamswarmte. Hierdoor zal de schoen altijd tot op de millimeter goed zitten.

Meindl wandelschoenen zijn een goede keus als je lange tochten gaat maken en als je ook wel eens naar een restaurant gaat na de wandeltocht. De schoenen passen overal. Door het nubuck leer zien ze er zacht uit terwijl ze zeer stevig zijn. Dankzij de memory foam zitten ze als gegoten. Als je vragen hebt over deze schoen aarzel dan niet om de experts van Ronald Adventure Shop jouw vraag te stellen.