Thuis winkel
Image default
Bedrijven

Een mooie en praktische deurluifel kiezen

Je ziet het niet vaak, maar het is een nieuwe trend die je steeds vaker ziet bij voordeuren. Deurluifels! Vroeger zag je deurluifels wel vaker. Voornamelijk bij winkels. Tegenwoordig ook steeds meer bij huizen. En waarom niet? Het is namelijk handig en het geeft sfeer aan je huis.

 

Deurluifels, de voordelen

Deurluifels zijn in verschillende maten en designs te verkrijgen. Wat zijn de voordelen in het algemeen van een deurluifel? Bij de meeste huizen in Nederland sta je direct in de buitenlucht als je de voordeur uit wandelt. Hetzelfde geldt voor als je je huis binnen gaat en de voordeur opent. Je staat eerst niet beschermd tegen de regen als je de sleutel in de voordeur probeert te steken. Het eerste voordeel is dan ook bescherming tegen weersinvloeden. Daarnaast weet iedereen dat de eerste tien seconden van een ontmoeting bepalend zijn voor de rest van de relatie. Een deurluifel geeft een mooie en chique eerste indruk.

 

Design

Deurluifels zijn dus praktisch en staan mooi boven de voordeur. De luifels zijn dan ook echte design. Bijna een kunstwerkje dat jouw huis de uitstraling geeft die iedereen wel zou willen hebben.

 

Materiaal

De luifels zijn gemaakt van hoogwaardig en robuust materiaal zoals: polyester, gelaagd glas of aluminium. Deze materialen kunnen veel hebben. Het kan zelfs het gewicht van een mens dragen zonder te breken. Erg handig als er eens een flink pak sneeuw valt.

 

Wat is gelaagd glas?

Gelaagd glas is verschillende glasplaten met daartussen folie. Hierdoor zijn de luifels erg robuust en zullen ze niet snel breken. Hoe dikker de glasplaat hoe steviger. Zo worden ook kogelvrij glas gemaakt.

Een luifel boven je voordeur is praktisch en chique. Jouw bezoek krijgt vanaf het moment dat ze bij de voordeur staan al gelijk een goede indruk. Blijf droog bij regenachtige dagen Neem een design luifel. Als je nog twijfelt, of nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met één van onze experts.