Thuis winkel
Image default
Bedrijven

Expert in loodsenbouw Molenschot: Uw betrouwbare partner voor industriële constructies.

Een eerlijke en vakkundige partner op het gebied van betonbouw, staalbouw of houtbouw? Expert in loodsenbouw Molenschot heeft een uitstekende reputatie. De klanten – ze komen zowel uit Nederland als België – zijn zeer tevreden.

U wilt een groot, multifunctioneel bedrijfspand bouwen of juist een compacte hal? Een extra bedrijfsruimte aan de bestaande loods? De bestaande fabriekshal restylen zodat die helemaal voldoet aan de eisen van vandaag de dag? Er zijn meerdere constructiebedrijven waar u mee samen kunt werken. Een zeer ervaren firma is Molenschot Industriebouw. De Molenschot-bouwers zijn gewend om onder tijdsdruk naar een deadline toe te werken. Ze gebruiken duurzame, betaalbare materialen en ze werken met moderne machines en gereedschappen.

Onder de vele met succes afgeronde projecten van Molenschot bevinden zich:

  • industriële gebouwen zonder en met kantoor;
  • constructies van staal, hout en beton;
  • grote hallen en showrooms.

Een voorbeeld van een recente opdracht is het nieuwe logistieke pand voor Healthlink. Dit magazijn in Waalwijk is van allerlei moderne snufjes voorzien. En dat is nodig om vandaag de dag het onderscheid te kunnen maken. Het warehouse staat aan de Mechie Trommelenweg 8. Healthlink is in 1994 gestart. Het bedrijf is koploper op het gebied van logistiek op maat, temperatuur-beheerste opslag, fulfillment en transportmanagement. Aanvullend bestaat het dienstenpakket uit backoffice activiteiten als financiële werkzaamheden, btw-beheer, een meertalige klantenservice, klantcontact in dezelfde tijdzone, order-to-cash mogelijkheden, orderinvoer via telefoon / mail / fax / XML en klachtenbeheer.

Healthlink heeft met veel regels en voorschriften te maken. Die worden 100% nageleefd. Het bedrijf beschikt onder meer over de volgende certificeringen: ISO 13485 BSI, EUDAMED Economische operator, FDA vestigingsregistratie en apparaatlijst, FedEX/IATA Transport of Dangerous Goods-certificaat, FedEX/IATA Certificaat voor vervoer van gevaarlijke goederen, Weefsellicentie EU en 3PL/distributeurslicenties.

Voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen verzorgt Healthlink ontsmettingswerkzaamheden. Het gaat dan zowel om medische hulpmiddelen als chirurgische instrumenten. Ook hierbij wordt de geldende regelgeving nageleefd. De desinfectiemachines die Healthlink gebruikt zijn gevalideerd volgens de ISO 15883-1 norm. Het complete ontsmettingsproces is onderdeel van de ISO 13485 norm.

https://www.molenschot-industriebouw.nl/