Thuis winkel
Image default
Hobby en vrije tijd

Stempels

Wil jij graag stempelen?

Wat heb je er eigenlijk allemaal voor nodig? Dat ga ik allemaal uitleggen in dit artikel. Stempelen is al best wel lang een populaire hobby. Ook heb je er niet veel voor nodig! Ideaal dus. Het enige wat je er voor nodig hebt? Alleen stempels. Online kan je veel verschillende soorten stempels vinden dus dat is geen probleem. Je pakt je stempel, kleurt hem in en stempelen maar. Maar voor wat worden stempels eigenlijk allemaal gebruikt? Stempels worden voornamelijk gebruikt voor onder andere:

–        In de boekhouding

–        Postzegels

–        Openbaar vervoer

–        Hobby stempelaars

En ga zo maar door. Ik hoor je nu wel denken? In het openbaar vervoer? Dat is toch al heel lang geleden? Ja dat klopt, we maken nu bijna allemaal wel gebruik van een OV Chipkaart maar in veel andere landen worden stempels nog wel gebruikt. Stempels worden ook veel door de echte hobby stempelaars gebruikt. Meer lezen over stempels? Bekijk dan dit artikel over de handstempel.

Hobby stempels

Stempels kan je gebruiken om in te kleuren maar ook om mooie achtergronden te creëren. Ook zijn zij handig om toe te passen bij mixed media. Je hebt keuze uit veel verschillende soorten. Een Foamstempel is heel erg groot en bijvoorbeeld mooi voor het decoreren van jouw huis. Clear stamps zijn eigenlijk plastieken vellen met daarop weer verschillende stempels die samen een thema vormen. Ook heb je veel stempels die zichzelf voorzien van inkt. Die worden vooral gebruikt in het openbaar vervoer of in de boek houding. Je hebt ook nog keuze uit verschillende soorten merken. Neem bijvoorbeeld het populaire merk carabella studio. Studio light hebben ook genoeg keuze. Dus wil jij graag voor de hobby stempels kopen? Neem dan een kijkje op deze website over stempels. Succes en stempel er oplos!

https://www.hobbyshopsandra.nl/hobby-materialen/stempels/