Thuis winkel
Image default
Bedrijven

Beleggers steeds vaker geraadpleegd bij huis verkopen door particulieren

Particuliere woning eigenaren worden steeds meer geïnteresseerd in een verkoop aan een belegger of opkoper. Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf die dat merkt. Naast de verhuurde huizen worden ook onverhuurde huizen steeds vaker aangeboden voor een snelle & zorgeloze verkoop. Het snel en goed verkopen staat tegenwoordig steeds meer centraal, nu mensen ervoor kiezen om de oude woning pas te verkopen na de koop van een nieuw huis. Dit brengt veel onzekerheden met zich mee die opkopers kunnen ontnemen. En dat gebeurt eigenlijk bij ieder soort huis, van kleine studio, appartement, gangbare eengezinswoningen tot complete portefeuilles.

Directe zekerheid 

Woningeigenaren willen daarnaast greaag de beste opbrengst, zolang dit maar een zekerheid is. En dat is exact wat opkopers en beleggers te bieden heben, namelijk een bod zonder voorbehoud van financiering.

Overbieden bij woning verkopen ook door particulieren

Het allerbelangrijkste is dat beleggers op vele woningtypen momenteel eenvoudigweg meer bieden dan een particulier. Dit wordt ook wel overbieden genomemd, hetgeen nu ook een vereiste is voor particulieren die een huis willen kopen. De prijzen worden opgedreven, maar dit heeft mede de oorzaak dat er een woningtekort is in Nederland in combinatie met vastgoedprijzen die achterlopen op nabijgelegen gebieden in andere Europese landen als Engeland of Duitsland. Wie een appartement in Londen wilt kopen, is gauw €12.000 per vierkante meter kwijt.

Sons Real Estate is een opkoper van huizen en bemiddelaar van beleggingspanden en verhuurde woningen. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijke verkoop, tegen gunstige voorwaarden, van uw woning of ander vastgoed.

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/