Thuis winkel
Image default
Winkelen

Dekens en Plaids

De steeds maar verder oplopende energierekening zorgt ervoor dat mensen bewuster omgaan met de temperatuur in huis. Nu kan je de kachel op volle toeren je huis laten verwarmen, maar wellicht is dit wel de tijd om eens na te denken over andere manieren om het warmer te krijgen in huis. Extra dekens en plaids zijn een goede manier om het behaaglijker te hebben gedurende de nacht en op de bank tijdens het kijken van een film. Hierdoor kan je de temperatuur van de kachel iets lager zetten en de extra warmte genereren door lekker een warme deken of comfortabele plaid erbij te pakken. Dit kan zomaar op jaarbasis een hoop geld schelen. Qua dekens en plaids zijn er oneindig veel mogelijkheden te vinden. Van rustige kleuren tot aan de meest extreme motieven zijn te vinden. Het is tegenwoordig immers belangrijk dat de plaid of deken mooi past bij het interieur van de slaapkamer en/of woonkamer. Het is ook wel verstandig als je dekens of plaids wilt kopen om te bedenken of je een 1 persoons variant kiest of gaat voor een grotere versie, waarmee je samen met je partner of kinderen onder de warme plaid of deken kunt liggen. Dekensale.nl en Plaidsale.nl hebben voor elke wens een passend artikel beschikbaar. 

Dekens

Het karakter van een deken leent zich beter voor in bed. Dekens zijn vaak een stuk groter dan een plaid en kunnen daardoor extra warmte genereren tijdens een koude nacht. Hierbij is het natuurlijk wel van belang welk materiaal deken je kiest. Wollen dekens zijn ideaal voor de winter, waar de katoenen deken beter is voor zwoele nachten waar je het liever niet te warm hebt. Dekens moeten goed vocht op kunnen nemen en daarnaast zorgen voor een fijne regulatie qua temperatuur. Lees dan ook goed in wat je wensen zijn en zoek daarbij een passende deken. Kijk eens bij Dekensale.nl voor een overzicht van mogelijkheden qua dekens.

Plaids

Plaids zijn geschikt voor op de bank, maar wellicht ook wel zo fijn om bij de hand te hebben als je in de tuin of balkon zit. Doordat plaids in tegenstelling tot dekens vaak eerder vies worden (immers iedereen morst wel eens drinken), is het verstandig om voor een materiaal te kiezen die eenvoudig te wassen is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een katoenen plaid of een fleece plaid. Zeker als je kinderen hebt is de kans op vervuiling zeer aanwezig. Speciaal voor de allerkleinste heeft Plaidsale.nl ook meerdere plaids voor kinderen beschikbaar.