Thuis winkel
Image default
Woning en Tuin

Wat is het voordeel van tegels inclusief leggen?

Wanneer je op bezoek gaat bij een tegelbedrijf, of je besteld de tegels online op een tegel website, kan het soms goedkoper of voordeliger zijn om tegelijk te gaan voor tegels inclusief leggen. Dit heeft er mee te maken dat je de tegels koop bij dit bedrijf en zij voor een goedkopere prijs de tegels kunnen leggen. Je krijgt eigenlijk korting omdat je de tegels ook bij hun gekocht heb. Ben je dus op zoek naar nieuwe tegels? Kijk dan op de website van Natural Stones en laat de tegels ook gelijk leggen en geniet van een goede prijs! 

Welke stenen biedt Natural Stones aan?

Natural stones heeft een breed assortiment met prachtige stenen, je kan tegels kiezen voor op de muur, de wand, de vloer of te tuin en ook zijn er keukenbladen, steenstrips en open haard tegels te krijgen. Hieronder zet ik de soort stenen onder elkaar die je bij Natural Stones kan krijgen: 

  • Natuursteen

  • Graniet

  • Marmer

  • Composiet

  • Hardsteen

  • Keramiek

  • Terrazzo 

De vloertegels bestaan allemaal uit keramische tegels. Heb je een mooie steen gevonden? Dan kan je ook nog kiezen of de steen mat oogt of glanzend is. Je kan ook kiezen uit verschillende maten. Kleinere tegels of wil je juist hele grote tegels. Laat eventueel een ontwerp maken door een van de tekenaar bij Natural Stones en zie het resultaat. 

Nadat je gekozen hebt en 100% tevreden bent met de stenen, kan het leggen beginnen. Dit word op een professionele manier gedaan en ze zullen het zo mooi mogelijk maken. Ben je na het leggen toch ergens niet tevreden of is het toch anders geworden dan je dacht? Laat dit dan meteen weten. Ze zullen nooit weg gaan zonder dat je tevreden bent en er geen problemen zijn ontstaan. Maak direct een afspraak of vraag een offerte aan.