Thuis winkel
Image default
Zakelijke dienstverlening

Draadstangen van een totaalleverancier

Als u op zoek bent naar een totaalleverancier van bouw- en verbindingsmaterialen, dan kunt u terecht bij Kobout vlak bij Dordrecht. Dit familiebedrijf staat bekend om haar klantvriendelijke en uitgebreide service. Als specialist in houtverbinders en schroefsystemen helpen ze al sinds 1979 bedrijven in de handel, industrie en bouw om geschikte materialen voor hun projecten aan te schaffen. Daarnaast leveren ze ook diverse diensten, zodat u compleet wordt ontzorgt. Ervaar het gemak van deze specialist en bekijk het uitgebreide assortiment aan onder andere bouten, moeren en draadstangen.

Een uitstekende service en dienstverlening

Kobout staat bekend om haar klantvriendelijke service en goede klantrelaties. Zo bent u ervan gegarandeerd van maatwerk voor uw projecten. Door de grote voorraad van meer dan 25.000 producten geniet u een snelle levering. Daarnaast kunt u ook langskomen in het magazijn in Hendrik-Ido-Ambacht waar 100 medewerkers voor u klaarstaan om uw vragen te beantwoorden. Naast het bestellen van draadstangen, bouten en moeren uit het ruime assortiment, kunt u ook uw materiaal op maat laten maken, draadstangen laten assembleren of uw bestelling laten bezorgen aan de hand van de transportservice. Daarnaast profiteert u van een scherpe prijs en kunt u uw materialen in laten pakken aan de hand van de uitgebreide inpakafdeling. Zo weet u zeker dat uw materialen onbeschadigd hun bestemming bereiken. De materialen zijn louter van hoge kwaliteit en voldoet dit bedrijf aan de internationaal geldende productnormen.

Ontdek de kwaliteit van dit bedrijf

Bent u benieuwd naar het uitgebreide assortiment van dit bedrijf voor uw draadstangen, bouten en moeren? Bezoek dan het magazijn in Hendrik-Ido-Ambacht en laat u verrassen door de mogelijkheden. Het is tevens mogelijk contact op te nemen met de specialisten die u graag te woord staan of om uw bestelling online te plaatsen via de website van het bedrijf. Met de uitgebreide service en dienstverlening bent u verzekerd van een succesvolle samenwerking!