Thuis winkel
Image default
Industrie

Metaal walsen en lasersnijden kunt u laten doen door dit bedrijf

Metaal is een veelgebruikt materiaal in productieprocessen. Zo gebruiken veel bedrijven dit materiaal in verschillende producten. Metaal is echter ook een lastig materiaal om zelf te bewerken wanneer u niet beschikt over de juiste machines en vaardigheden. Daarom kunt u ervoor kiezen om een metaalspecialist in te schakelen voor uw bedrijf. Creative Production uit Gemert is een bedrijf dat gespecialiseerd is in metaal walsen, lasersnijden en andere bewerkingstechnieken. U kunt hier vakkundig uw materialen op maat laten maken.

Metaal en profielen walsen

Met behulp van een walsmachine kunt u metalen platen en profielen laten ombuigen in de gewenste vorm. U kunt bijvoorbeeld een dikke metalen plaat laten verdunnen en laten vervormen tot een cilindervorm. Een profiel kunt u bijvoorbeeld ook in een specifieke bocht laten buigen. Hierdoor kunt u deze materialen meteen zelf gebruiken voor uw productie. Dit bedrijf beschikt over verschillende walsmachines en kan allerlei soorten metaal walsen.

Lasersnijden

Wilt u een metalen plaat in een specifieke vorm? Dan kunt u het beste kiezen voor lasersnijden. Bij deze methode kunnen stukken metaal weggesneden worden met een speciale laser. Deze laser is erg dun, waardoor het snijden erg precies en nauwkeurig gebeurt. Vooral voor complexere vormen of ontwerpen is lasersnijden een ideale optie. Deze methode is namelijk veel preciezer dan stansen of knippen. Er is daarnaast sprake van weinig materiaalverlies. Lasersnijden gebeurt ook erg snel. Creative Production uit Gemert beschikt over een speciale lasersnijmachine die efficiënt ingezet wordt voor allerlei metaalbewerkingsopdrachten.

Geïnteresseerd in de diensten van dit bedrijf?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van Creative Production, bijvoorbeeld in metaal walsen? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen met dit bedrijf. Het bedrijf beschikt over diverse professionele medewerkers die u kunnen helpen bij uw vragen over metaal walsen, lasersnijden of andere bewerkingstechnieken. U kunt hier losse materialen aanvragen of het hele productieproces laten regelen. Welke optie u ook kiest, u bent verzekerd van de hoogste kwaliteit.

https://www.creative-production.nl/