Thuis winkel
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een automatische deuropener is een uitstekende oplossing

Zoekt u een goed systeem voor de toegangscontrole van uw pand? Wat dacht u van een automatische deuropener? Hiermee kan de deur op afstand worden geopend, bijvoorbeeld door een receptioniste. Daarnaast is het mogelijk om de deur uit te rusten met een pasjessysteem, waarmee medewerkers zich eenvoudig toegang verschaffen tot uw pand. Onbevoegden houdt u hierbij eenvoudig buiten de deur. Daarnaast is het met zo’n systeem ook voor mindervaliden eenvoudig om uw pand te betreden. Zij hoeven immers niet te trekken of te duwen aan de deur, maar deze gaat automatisch voor hen open. Hierdoor kunnen ze zelfstandig uw pand betreden en dat geeft hen veel vrijheid.

Uw deursysteem werkt het best in combinatie met de juiste deur

Uiteraard is het niet alleen belangrijk om een goed systeem te hebben, maar is de deur zelf ook van belang. De toegang moet immers niet eenvoudig te forceren zijn, anders heeft uw toegangscontrolesysteem alsnog niet heel veel nut. Daarnaast is het belangrijk dat de deur goed bij uw pand past, zowel esthetisch gezien als wat de functionaliteit betreft. Wilt u bijvoorbeeld ruimtebesparende schuifdeuren kopen of heeft u liever een elegante draaideur die bovendien de temperatuur van uw pand goed op peil houdt, doordat de toegang steeds goed is afgesloten. Zo gaat er namelijk geen warmte of kou verloren, afhankelijk van of het zomer of winter is.

Reken op deze specialist voor uw deuroplossing

Wilt u graag automatische schuifdeuren kopen of bent u op zoek naar een goede deuropener? In beide gevallen schakelt u het best een expert met een uitgebreide dienstverlening in. Zo kunt u voor alles omtrent uw deuren bij één aanbieder terecht en weet u zeker dat u uitstekend geadviseerd wordt. Dat geldt al helemaal wanneer u voor dormakaba kiest. Dit bedrijf levert al jaren deuroplossingen van vooraanstaande kwaliteit. Hier kunt u dus zeker de gewenste schuifdeuren, al dan niet in combinatie met een automatische deuropener kopen. Ook heeft u bij hen veel keuze en wordt u door de deskundige medewerkers van advies voorzien, mits u dit wenst natuurlijk.