Thuis winkel
Image default
Woningen

Accessoires voor een houten badkamermeubel

Ben je op zoek naar manieren om je badkamer een warme en natuurlijke uitstraling te geven? Kies dan voor een eiken houten badkamermeubel. Maar om echt indruk te maken, heb je de juiste accessoires nodig. In dit artikel bespreken we een aantal accessoires die perfect passen bij een houten badkamermeubel. Denk hierbij aan waskranen,  opvallende waskommen en luxe spiegels met verwarming en verlichting. Lees er hier alles over!

Waskranen

Het nummer 1 accessoire voor een houten badkamermeubel van www.droomhout.nl is de waskraan. Waskranen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waardoor je de perfecte kraan kunt kiezen die past bij de uitstraling van jouw houten meubel.

De meest populaire keuzes zijn chroom en roestvrij staal (RVS). Chroom geeft een moderne en glanzende uitstraling aan je badkamer, terwijl RVS een duurzame optie is. Daarnaast zijn er ook trendy opties beschikbaar, zoals gouden en zwarte kranen, die er echt een luxe en moderne badkamer van maken.

Waskom

Een waskom is een ander accessoire dat perfect past bij een houten badkamermeubel. Een waskom is een op zichzelf staande wastafel die op het meubelblad wordt geplaatst, waardoor het een opvallend kenmerk van de badkamer wordt. Waskommen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals rond, vierkant en rechthoekig, waardoor je de mogelijkheid hebt om de vorm te kiezen die het beste bij je badkamer past. Daarnaast zijn er ook diverse materialen beschikbaar, zoals keramiek, glas en natuursteen, waardoor je de waskom kunt afstemmen op de stijl van je houten badkamermeubel.

Badkamerspiegels met verwarming en verlichting

Bij een houten badkamermeubel kun je kiezen voor spiegels die speciale functies hebben, zoals verwarming en verlichting. Badkamerspiegels met verwarming voorkomen dat de spiegel beslaat na een hete douche. Dit zorgt ervoor dat je altijd een helder zicht hebt, zelfs in een vochtige badkamer. Daarnaast zijn er spiegels met indirecte verlichting beschikbaar, die een zachte en sfeervolle gloed creëren. Deze verlichting kan je badkamer een luxe uitstraling geven. Badkamerspiegels zijn er in diverse stijlen en formaten. Je kunt kiezen voor een ronde spiegel met verwarming en indirect licht, die een moderne uitstraling geeft. Ook zijn er rechthoekige spiegels met ingebouwde verlichting.

Toiletaccessoires

Naast waskranen, waskommen en badkamerspiegels zijn er nog andere accessoires om je badkamer compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan toiletaccessoires. Een houten badkamermeubel kan perfect worden aangevuld met bijpassende toiletrolhouders, handdoekhaken en zeepdispensers. Kies voor accessoires die qua stijl en materiaal overeenkomen met je houten meubel, zoals houten accenten of metalen details. Dus, maak je houten badkamermeubel compleet met de juiste accessoires en geniet van een badkamer die zowel functioneel als mooi is!