Thuis winkel
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat u adviseren door deze ervaren makelaar uit Hilversum

Bij een verhuizing komt veel kijken. U moet uw huidige woning op waarde laten schatten en verkopen, en natuurlijk een nieuwe woning aanschaffen. Dit proces is een hele onderneming en voor de doorsnee Nederlander te veel om zelf uit te kunnen voeren. Gelukkig staat Dorenbos|Rasch Makelaars klaar om u tijdens dit gehele proces te ontzorgen. Door hun jarenlange ervaring en kennis van de omgeving vindt u bij dit kantoor beslist een makelaar die u aan uw droomhuis in de omgeving van Hilversum helpt.

Besteed de taxatie en verkoop van uw huis uit aan een échte expert

Met ruim vijftien jaar ervaring om zak weten de vakmensen van de makelaardij precies wat ze te doen staan. De eerste stap in het verkopen van uw woning is het taxeren ervan. Een NWWI-gecertificeerde makelaar kom dan langs bij uw woning in Hilversum of omstreken om de waarde hiervan te bepalen. De bevindingen worden vervolgens netjes opgesteld in een officieel taxatierapport wat u voor diverse administratieve zaken kunt gebruiken, bijvoorbeeld het rondmaken van een hypotheekaanvraag. Na het taxeren van uw woning is het zaak om deze te koop aan te bieden en om bezichtigingen in te plannen. Ook hierbij nemen deze experts u het zware werk uit handen.

Voor uw baan in Nederland? Profiteer van hun uitgebreide expat service

Wanneer het voor uw baan nodig is om te verhuizen binnen, of zelfs te immigreren naar Nederland, is het vaak nodig om op korte termijn een geschikte woning te vinden. Deze deskundige makelaar biedt hiervoor een unieke expat relocation service in Hilversum aan. Hiermee begeleiden zij expats bij het vinden van een geschikte woning. Interesse? Ontdek uw mogelijkheden door een gesprek aan te gaan.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de uitgebreide dienstverlening van Dorenbos|Rasch Makelaars? Ga dan een gesprek aan met een van de makelaars bij dit betrouwbare makelaarskantoor en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. Raadpleeg de contactgegevens op hun website en ontdek de mogelijkheden.

https://www.dorenbosrasch.nl/