Een afspraak maken bij een kundige kapper

Thuis-winkel

Deze kapsalon uit Clinge, nabij Terneuzen, heeft plek voor zowel dames en heren als kinderen. Een afspraak maken bij deze kapper doet u dus gerust voor het gehele gezin! Niet alleen bent u bij deze kapsalon welkom om uw haar te laten knippen en/of kleuren. U bent ook van harte welkom om een heerlijke wellness treatment te ondergaan. U zit dan in een ontspannende ruimte met achtergrondmuziek en sfeerverlichting. U krijgt advies over u haar en hoofdhuid en wordt intensief gemasseerd. Natuurlijk mag een drankje naar keuze niet missen. Dit zijn nog maar enkele van de vele voordelen die u krijgt door het maken van een afspraak bij deze kapper.

Voor ieder wat wils

Op de overzichtelijke website vindt u diverse tarieven. U kunt bijvoorbeeld zien hoeveel een driewekelijkse afspraak kost, wat de kosten zijn voor het knippen en stijlen vanaf achttien jaar en hoe duur volledige highlights zijn. Daarnaast ziet u ook dat het trimmen van uw baard en/of epileren van uw wenkbrauwen ook tot de mogelijkheden behoort. De kapsters van Hair by Louella staan graag voor u klaar en adviseren en informeren u indien u dat wenst. Zo ziet er na ieder kappersbezoek weer fris en fruitig uit!

Uw kappersafspraak is snel gemaakt

De kapsters van Hair by Louella zien u graag binnenkort de kapsalon in Clinge binnenwandelen. Wel vragen zij u of u hiervoor even een afspraak wilt maken. Dit is zeer gemakkelijk te realiseren. Via de website kunt u uw gewenste behandeling, datum en tijd doorgeven. Het is zelfs mogelijk om uw favoriete kapster uit te kiezen! In een paar klikken is uw afspraak gemaakt. Mocht u deze willen annuleren, geef dit dan minimaal 24 uur van tevoren aan. Heeft u verder nog wijzigingen die u wilt doorgeven? Dan neemt u gewoon even contact op middels de contactmogelijkheden.

https://www.hairbylouella.nl/