Thuis winkel
Image default
Particuliere dienstverlening

Een afspraak maken bij een kundige kapper

Kapsalon Hair By Louella uit Clinge, nabij Terneuzen, heeft plek voor zowel dames en heren als kinderen. Een afspraak maken bij deze kapper doet u dus gerust voor het gehele gezin! Niet alleen bent u bij deze kapsalon welkom om uw haar te laten knippen en/of kleuren. U bent ook van harte welkom om een heerlijke wellness-treatment te ondergaan. U zit dan in een ontspannende ruimte met achtergrondmuziek en sfeerverlichting. U krijgt advies over uw haar en hoofdhuid en wordt intensief gemasseerd. Natuurlijk mag een drankje naar keuze niet missen. Dit zijn nog maar enkele van de vele voordelen die u ervaart door het maken van een afspraak bij deze kapper.

Voor ieder wat wils

Op de overzichtelijke website vindt u diverse tarieven. U kunt bijvoorbeeld zien hoeveel een driewekelijkse afspraak kost, wat de kosten zijn voor het knippen en stijlen vanaf achttien jaar en hoe duur volledige highlights zijn. Daarnaast ziet u ook dat het trimmen van uw baard en/of epileren van uw wenkbrauwen tot de mogelijkheden behoort. De kapsters van Hair by Louella staan graag voor u klaar en adviseren en informeren u indien u dat wenst. Zo ziet er na ieder kappersbezoek weer fris en fruitig uit!

Uw kappersafspraak is snel gemaakt

De kapsters van Hair by Louella zien u graag binnenkort de kapsalon in Clinge binnen wandelen. Wel vragen zij u of u hiervoor even een afspraak bij de kapper wilt maken. Dit is zeer gemakkelijk te realiseren. Via de website kunt u uw gewenste behandeling, datum en tijd doorgeven. Het is zelfs mogelijk om uw favoriete kapster uit te kiezen! In een paar klikken is uw afspraak gemaakt. Mocht u deze willen annuleren, geef dit dan minimaal 24 uur van tevoren aan. Heeft u verder nog wijzigingen die u wilt doorgeven? Dan neemt u gewoon even contact op met de salon middels de contactmogelijkheden.

https://www.hairbylouella.nl/