Thuis winkel
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een pelletkachel in Hengelo? U vindt de kachel bij deze specialist

Het zoeken naar de perfecte Wanders gaskachel of pelletkachel in Hengelo is een hele klus. Aangezien een kachel een flinke investering is, wilt u zeker weten dat u de juiste kiest. Gelukkig biedt Fuego uitkomst. Dit kachelbedrijf uit Holten biedt een grote keuze aan kachels. Niet alleen Wanders gaskachels en pelletkachels zijn er in de winkel in de buurt van Hengelo te koop, maar ook houtkachels en kachelaccessoires. Voor de mensen die graag buiten zitten, zijn er zelfs buitenkachels en barbecues.

De diensten

Het kachelbedrijf uit Holten biedt niet alleen producten aan, het doet nog veel meer. Als u een Wanders gaskachel of pelletkachel voor uw woning in Hengelo heeft besteld, zal het bedrijf deze ook komen installeren. Zo weet u zeker dat de installatie op een goede manier gedaan wordt en hoeft u dit niet zelf te doen. Wel biedt het bedrijf enkele losse onderdelen aan die u zelf eventueel makkelijk kunt vervangen. En aangezien de kachels erg vies worden, biedt de kachelhandelaar zelfs een schoonmaakservice.

De service

Dat een goede service bij Fuego hoog in het vaandel staat, mag duidelijk zijn. De medewerkers doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. De Wanders gaskachel of pelletkachel die u koopt in de regio Hengelo is van uitstekende kwaliteit en zal precies bij uw wensen passen. Bovendien is het personeel erg vriendelijk. Er wordt gestreefd om u winkelervaring zo goed mogelijk te maken.

Ga voor vakmanschap

Het personeel is ook nog eens vakkundig. Alle medewerkers dienen een Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen-diploma op zak te hebben. Deze opleiding is geaccrediteerd door de overheid. Tevens is het bedrijf aangesloten bij NHK (Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche), waardoor veiligheid en verantwoordelijkheid gegarandeerd zijn. Ook is het erkend door de stichting EVIS (Stichting Erkenningsregelingen voor Installateurs van Sfeerverwarming) dat bedrijven beoordeelt of deze nog wel aan de eisen voldoen.