Thuis winkel
Image default
Hobby en vrije tijd

Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van gouden munten in- en verkopen

Het vergt veel kennis om precies te kunnen bepalen wat een munt waard is. Daarom is het belangrijk om een specialist te raadplegen als u uw gouden of zilveren munten wilt verkopen. Eén van de beste plekken om dit te doen in Nederland is bij Postzegel- en Munthandel Insulinde in Den Haag. Zij hebben in hun winkel een groot assortiment aan verschillende munten en postzegels. De winkel bestaat al bijna een eeuw en dat merkt u direct aan de kennis van de medewerkers.

De waarde bepalen van gouden munten

Het in- en verkopen van verzamelstukken is een complex vakgebied. Als u uw verzameling gouden munten wilt verkopen, dan kunt u bij de specialist in Den Haag langsgaan. Daar wordt ten eerste een vrijblijvende en gratis munttaxatie uitgevoerd. Tijdens dat proces worden de munten gewogen en getoetst door een deskundige. Aan de hand van de goudkoers en de specifieke waarde van speciale munten wordt vervolgens bepaald wat uw collectie waard is.

Ruilen voor andere verzamelstukken

Als de munthandelaar interesse heeft in uw collectie, dan wordt er een bod gedaan. U kunt vervolgens zelf bepalen of u daadwerkelijk uw gouden munten en/of andere waardevolle stukken wilt verkopen. Als u zelf graag munten of postzegels verzameld, dan is het waarschijnlijk dat er iets in de winkel te vinden is dat uw interesse heeft. Het brede assortiment bestaat uit nieuwe munten – zoals zilveren guldens – en een ruim assortiment aan speciale munten, bankbiljetten, penningen, postzegels en andere accessoires.

De verkoop van uw gouden munten kan een ander gelukkig maken

Voor verzamelaars is het van ongekende waarde als mensen unieke (gouden, zilveren en andere) munten en postzegels verkopen zodat ze weer beschikbaar zijn voor het publiek. Vaak komen verzamelingen bovendrijven als een geliefde overlijdt of een oud huis wordt ontruimd. Door een verzameling te laten taxeren kunt u leren wat u eraan kunt verdienen en iemand anders gelukkig maken.

https://www.insulindedenhaag.nl/