Thuis winkel
Image default
Eten en drinken

Genieten met rookhout BBQ!

Heerlijke gerechten bereiden met een toefje achter de hand? Verdiep je eens in de mogelijkheden met rookhout BBQ! Wat dacht je bijvoorbeeld van rookhout met appel? Of toch de authentieke geur van eiken wat terugkomt in het gerecht. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is te realiseren! De lekkerste recepten en tips is perfect te combineren met rookhout.

 

Wat kan je bereiden met rookhout BBQ? 

Het zonnetje is heerlijk aanwezig en jij hebt de BBQ al aan staan? Vlees staat in de marinade om hier een voortreffelijk gerecht van te maken. Door gebruik te maken van rookhout BBQ kan je de smaak nog intiemer maken! Door op de juiste manier om te gaan met rookhout kan je het gerecht nóg lekkerder maken.  

Daarnaast is rookhout voor vrijwel ieder product te gebruiken. Ben jij vegetariër, maar wil je hier wel gebruik van maken? Let er dan goed op dat het rookhout wat je kiest niet te sterk is voor het gerecht wat je wenst te bereiden. Heerlijk gegrilde champignons op de BBQ met een perfecte portie rookhout zorgt voor de smaakbeleving waar iedereen op wacht. 

Neem gerust eens een kijkje op de website van rookhoutonline.nl. Hier vind je diverse soorten en verpakkingen die je direct kunt bestellen. Ook als je er nog vragen over hebt kan je dit gerust stellen.