Lees hier de must haves voor op zomervakantie!

Ik ga op vakantie en ik neem mee? Dat is vast wel een vraag dat bij je rondspeelt vlak voor dat je op vakantie gaat. Er komt veel kijken bij het inpakken van je reiskoffer. Het is belangrijk in te spelen op de hoeveelheid dagen dat je weg gaat en natuurlijk de beperkte ruimte die de koffer heeft. Daarnaast is het ook belangrijk er modebewust eruit te zien. Gelukkig hebben wij voor jou in deze blog een aantal must haves op een rijtje gezet die zeker niet mogen ontbreken in je koffer! 

Zonnebril 

Iets dat nog regelmatig wordt vergeten tijdens het inpakken van je koffer of reistas is een zonnebril. Door haast of andere omstandigheid ontbreekt een van de meest belangrijke accessoire. Een zonnebril is naast dat het je outfit volledig afmaakt ook nog eens super handig. Het zorgt er voor dat alle felle zonnestralen worden geblokkeerd, zodat je op deze manier zonder geknepen ogen kan genieten van de prachtige omgeving van de vakantiebestemming.  

Pet of hoed  

Op vakantie wil je ook wel eens lekker gemakkelijk naar het strand of naar een winkeltje zonder dat je veel moeite hebt gestopt in je kapsel. Het is ten slotte vakantie, dus betekent ook lekker makkelijk en simpel doen. Daarom is het hebben van een leuke pet of hoed een zomer must have die absoluut niet mag missen. Praktisch en mode bewust loop jij er zonder veel moeite te doen er stijlvol bij op je welverdiende vakantie. Daarnaast staat een leuke gekleurde hoed ook perfect bij een leuke handtas van bijvoorbeeld Gigi Fratelli 

Handige tas 

Wanneer je in een tropisch land op vakantie bent wil je niet te veel met zware spullen lopen. De hitte zorgt er voor dat je veel energie verbruikt en sneller begint te zweten. Maar het liefst laat je niet je kostbare pasjes en andere documenten liggen in je verblijf en wil je dit meenemen naar de plekken die je gaat bezoeken. Gelukkig is hier iets voor bedacht. De tassen van Mywalit zijn perfect om al je waardevolle spullen veilig in om te bergen. Daarnaast zijn deze tassen ook erg prettig om te dragen. Ideaal als je een lange wandeling gaat maken!