Thuis winkel
Image default
Eten en drinken

Zo handig is een eierkoker

Zo handig is een eierkoker

Een goed begin van de dag, begint natuurlijk met een heerlijk ontbijtje. Zelfs wanneer je ‘s ochtends weinig tot geen tijd hebt, is het van belang om toch even iets te eten. Je lichaam is namelijk een verbrandingsmotor, die natuurlijk wel brandstof nodig heeft. Zo kun je kiezen voor een bak yoghurt, boterham of een cracker. Uiteraard is een goed en vooral ook lekker ontbijt niet compleet zonder een heerlijk gekookt eitje. Maar hoe zorg je er nu voor dat je een perfect ei kunt koken? Doe je dit in een pan of ga je toch liever voor het gebruik van een eierkoker? Als je het ons vraagt is het de eierkoker. Wil jij weten waarom?

 

Het koken van het perfecte ei blijft voor veel mensen iedere keer weer een enorme uitdaging. Zo kan het 30 seconden te lang koken van een ei het verschil maken tussen een zacht- of hard gekookt ei. Het is daarom dus belangrijk dat je dit goed in de gaten houdt. Door gebruik te maken van een Eierkoker voor het koken van je eieren, is dit verleden tijd. Het enige wat je namelijk hoeft te doen, is een tijd instellen op basis van hoe jij je eieren gekookt wilt hebben en het apparaat doet de rest voor je.

 

Zo kies je de juiste eierkoker

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte eierkoker, dan wil je natuurlijk het apparaat dat als best getest is. Dit kun je heel eenvoudig online achterhalen, maar ook je eigen onderzoek is hierin van belang. Het aanbod is namelijk zo groot, dat het eerst belangrijk is dat je je eigen wensen en eisen in kaart brengt. Zo zijn er eierkokers die geschikt zijn voor 2 eieren, maar wanneer je een gezin met 2 kinderen hebt, is dit op zondagochtend natuurlijk alles behalve praktisch. Bepaald dus voor jezelf wat je belangrijk vindt en ga op basis daarvan op zoek naar een geschikt exemplaar.