Thuis winkel
Image default
Eten en drinken

Wat is een sapdieet?

Dieetprogramma’s met gezond biologisch sap zijn de laatste tijd erg populair geworden, omdat het erg goed is als je wilt beginnen met afvallen of voor lichaamsreiniging door je lever te ontgiften. Een sapkuur geneest en voorkomt de meeste gezondheidsproblemen zoals obesitas, diabetes, beroertes en hartproblemen. Mensen drinken vaak gezond biologisch sap voor huidbehandeling om hun huid helderder te maken en het kan ook je humeur verbeteren. Ongeacht het doel, elke optie geeft je een verkwikt, energiek en helder gevoel. Een sapkuur zou het meest voordelig voor je zijn als je geïnteresseerd bent en het juiste programma volgt. Aan het eind van de dag zul je merken dat het maken van sapjes bijdraagt ​​aan een gezonde levensstijl.

 

Waarom sapvasten beter is

Het hele proces van vasten voor ontgifting begon met vasten met water. Dit lijkt echter een verstandig idee, maar rond de tweede dag zul je je duizelig voelen en af ​​en toe ook hoofdpijn hebben. Omdat watervasten zo streng was voor onze algehele gezondheid, werd het idee van sapvasten geïntroduceerd. Het is ongetwijfeld de meest effectieve manier van ontgifting die je lichaam in staat stelt om alle opgehoopte gifstoffen af ​​te voeren terwijl het het lichaam voorziet van de overvloedige voeding die het nodig heeft. Sapvasten levert meestal de sappen van fruit of groenten in hun verse vorm. Deze sappen bevatten reinigende en helende eigenschappen die je lichaam zacht en uiterst veilig zullen reinigen zonder negatieve effecten. Sapvasten biedt ook helende eigenschappen en is ook perfect voor onze lever. Omdat deze sappen je lichaam reinigen, geven ze ons bovendien essentiële enzymen, mineralen en vitamines voor doorzettingsvermogen. De sapvastendieet ontgifting zorgt voor een grondige reiniging van de lichamelijke gifstoffen. Deze vers bereide sappen kunnen de afweermechanismen versterken omdat de sappen meestal geen spijsverteringsenergie nodig hebben. Je lichaam kan gewoon de nadruk leggen op genezing en verjonging van binnenuit in plaats van alle reguliere processen uit te voeren

 

Sap reinigingsmethoden

Een sapkuur heeft normaal gesproken drie verschillende opties, de eerste is de raw food- en sapzuivering, de tweede is de sap- en smoothie zuivering en de derde is de bron sapzuivering. Elke sap reiniging kan één, drie, vijf of zeven dagen duren. Het doel hiervan is om je aan te moedigen jezelf uit te dagen, maar ook om ervoor te zorgen dat je een reiniging kiest waar je je prettig bij voelt. Juice cleanse raw food en juice cleanse bestaat uit twee koudgeperste sappen, twee superfood smoothies en twee rauwe maaltijden per dag. De sap- en smoothie-reiniging bestaat uit drie koudgeperste sappen, drie superfood-smoothies en twee wellness shots per dag. De derde optie voor sap reiniging bestaat uit zes koudgeperste sappen en twee wellness shots per dag. Elk pakket resulteert in helderheid, gewichtsverlies en vitaliteit. Het zal het lichaam ontdoen van onzuiverheden die het hebben verhinderd om optimaal te functioneren. Aan het einde van de reiniging zul je positieve resultaten zien, niet alleen in je lichaam, maar ook in je geest.