Thuis winkel
Image default
Dieren

Waar moet je op letten bij het kopen van paardenvoer?

Paardenvoer is enorm belangrijk voor een paard. Niet alleen voor zijn of haar vacht, maar ook de organen en botten hebben het hard nodig. Hierdoor is het enorm van belang om goed op te letten welke voeding je gaat geven. Uiteraard zijn er ontelbaar veel verschillende merken op de markt gebracht, maar jij wilt toch het beste voor jouw dier? Kies er dan voor om paardenvoer van Höveler aan te schaffen. Alleen zo weet jij zeker dat de voeding ook echt past bij jouw paard! 

Waarom Höveler?

Vrijwel iedereen die een eigen paard verzorgt weet als geen ander dat goede voeding de basis is voor het paard. Ook wanneer voeding niet volledig zal ondersteunen kan je ervoor kiezen voor supplementen ter aanvulling. Let er wel op dat supplementen geen volledige voeding mag zijn. 

Höveler beschikt over voeding wat compleet is en van alle gemakken is voorzien. Uiteraard is het uitvoerig getest waardoor je zekerheid krijgt dat de voeding ook een complete maaltijd is. Volledig suikervrij en met natuurlijke producten samengesteld. 

Höveler bestaat al een geruime tijd en komt van oorsprong uit Duitsland. Vanaf 1905 is het bedrijf actief en in de loop der tijd werd de voeding steeds beter gemaakt. Dit met als resultaat dat het voer gezien wordt als een van ultieme voeding voor het dier. Jij wilt toch ook het beste voor jouw dier?