Thuis winkel
Image default
Dienstverlening

Single maar toch vakantieplannen? Lees hier alles over singlereizen

Wil je er na een jaar hard werken weer eens een keer tussenuit en lijkt het je enig om een groep gezellige mensen te leren kennen? Dan zijn de singlereizen van One2gethertravel perfect voor jou. Tijdens de single groepsreizen kun je de gezelligheid opzoeken wanneer je dat wilt, maar heb je ook de mogelijkheid je terug te trekken. Je kunt in een eigen kamer te slapen, maar als je liever een kamer wilt delen, is dat ook prima. Bovendien mag je zelf bepalen aan welke excursies je meedoet.

Hun aanbod single groepsreizen is groot

Deze reisorganisatie is er voor singles die graag op vakantie willen en nieuwe mensen leren kennen. De organisatie heeft zelfs speciale single groepsreizen voor 50+’ers en alleenstaande ouders die met hun kinderen op vakantie willen. Ook voor kinderen zijn de eenoudervakanties erg leuk. Dankzij het uitgebreide aanbod aan de meest diverse singlereizen, vind je altijd wel een reis die bij je past. Door de singlereizen van deze organisatie zul je stralen als nooit tevoren.

Wat voor reizen kun je maken?

Bij deze specialist heb je de keus uit bus- en vliegreizen. Soms is het ook mogelijk om met eigen vervoer te komen. De singlereizen bieden verschillende excursies aan, onder begeleiding van een reisleider die je alles vertelt over de omgeving en de toeristische attracties die je bezoekt. Maar het bedrijf biedt ook zon- en wintersportvakanties aan. Wat betreft de accommodatie, kun je bij single groepsreizen kiezen uit een hotel of een appartement.

Ervaar een unieke vakantie

Bij de reisorganisatie staat een goede service hoog in het vaandel. Het bedrijf zal er dan ook alles aan doen om jouw reis onvergetelijk te maken. Daarnaast hanteert het een geldteruggarantie en kun je de reis tot zes weken voor vertrek gratis omboeken. De reisleider is 24 uur per dag beschikbaar voor al je vragen en je wordt van alle ontwikkelingen tijdig op de hoogte gehouden. En dat alles tegen een redelijke prijs.