Thuis winkel
Image default
Bedrijven

Gouden tip voor meer ruimte in jouw huis!

Te weinig ruimte? We kennen het allemaal wel. Toch is een groter huis niet altijd de beste oplossing. Voordat je het weet staat die ook weer helemaal vol en kun je weer op zoek naar een ander huis. Niet echt de oplossing. Hier een ongebruikelijke maar zeer effectieve tips, zodat je toch weer meer ruimte in jouw huis krijgt.

Een glazen schuifwand is dé oplossing

Niks zo vervelend als een benauwd en propperig gevoel in jouw eigen huis. Toch zijn er makkelijk manieren om dat te voorkomen. Heb je een afscheiding kies dan voor een glazen schuifwand. Simpel en zeer effectief!

Het voordeel van een glazen schuifwand? Dat is niet zo moeilijk. Ten eerste zorgt glas voor meer gevoel voor ruimte. Ondanks dat er nog een afscheiding is, lijkt het nu één ruimte. Nog een voordeel is dat een schuifdeur minder ruimte inneemt dan een gewone deur.

Op wat voor soort plekken zet je dan zo’n schuifwand? In principe kan het bijna overal. Zelfs bij een slaapkamer, want je zou daar ook gordijnen voor kunnen doen, voor als je naar bed gaat. Verder komt zo’n schuifdeur goed van pas, op plekken waar niet veel ruimte is. Stel je hebt een hal die naar de kamer gaat. Maar die kamer is vrij krap en je kunt er net niet helemaal een tafel kwijt, omdat de deur ook die kant op draait…

Natuurlijk is het dan een optie om de deur de ander kant op te laten draaien, maar dan moet daar ook genoeg ruimte zijn. Is dat niet zo? Dan is een schuifdeur dus ideaal. Je verliest aan beide kanten zo geen ruimte. Zo kan die tafel er prima staan.

Veranda erbij?

Nog een mooie plek is om een glazen schuifwand te plaatsen voor een veranda. Heb je nog geen veranda? Dan is dat natuurlijk ook nog eens een optie voor meer ruimte in huis.

https://degoedkoopsteveranda.nl/product/glazen-schuifwand/