Thuis winkel
Image default
Dienstverlening

Een stalen trap met houten treden die perfect past in uw interieur

Wilt u een stalen trap met houten treden laten ontwerpen zodat deze perfect past in uw interieur? Als u een trap in uw woonkamer heeft dan zou het wel zo mooi zijn als deze dezelfde stijl heeft als de rest van het interieur. Bij een modern interieur kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stalen trap met houten treden. Dat ziet er fantastisch uit en de combinatie van staal en hout maakt ook dat de trap zeer robuust is en jaren mee kan. Als u een bedrijf zoekt dat zo een trap voor u kan ontwerpen en fabriceren, dan bent u bij Holman Trappenmakerij aan het juiste adres. U kunt dit familiebedrijf vinden in Sprang-Capelle, Noord-Brabant.

Een op maat gemaakte stalen trap met houten treden

Wat deze trappenmakerij bijzonder maakt, is hun werkwijze. Ze gebruiken namelijk technieken die anderen misschien als ouderwets zouden omschrijven om hele moderne en eigentijdse trappen te maken. Bovendien gebeurt het hele productieproces van een trap van ontwerp tot uitvoering in het eigen bedrijf. Ze kunnen daarom de hoogste kwaliteit en service garanderen. Als u een exclusieve stalen trap met houten treden bij ze wilt bestellen, dan kunt u in een adviesgesprek uw wensen kenbaar maken. Na het opstellen van de offerte wordt de nieuwe trap ingemeten en het ontwerp gemaakt. Pas nadat u het ontwerp voor de trap heeft goedgekeurd, starten ze met de productie van de trap. Dit duurt doorgaans een week of drie duurt. 

Bestel een unieke op maat gemaakte trap bij deze trappenmakerij

Zou u graag een unieke stalen trap met houten treden op maat willen laten maken? Dan kunt u contact opnemen met deze trappenmakerij in Noord-Brabant. Het familiebedrijf, waar vader en drie zonen werkzaam zijn, maakt al sinds 1995 ambachtelijke trappen, en staat garant voor service en kwaliteit. Voor een echte unieke op maat gemaakte stalen trap met houten treden moet u dus zijn bij Holman Trappenmakerij.

https://www.holman-trappenmakerij.nl/