Thuis winkel
Image default
Aanbiedingen

De beste nieuwe scooter koopt u in de fietsenwinkel

Van Houwelingen Tweewielers is de beste scooter- en fietsenwinkel voor iedereen die iets wil regelen op het gebied van tweewielers in Arkel en omgeving. Bij hen kunt u terecht voor professionele reparaties aan uw bestaande tweewieler. Daarnaast kunt u er ook nieuwe en gebruikte fietsen en scooters kopen. De klantgerichte manier van werken van dit bedrijf biedt veel voordelen.

Via de website kijken naar het assortiment

De geweldige website van deze fietsenmaker is slechts het begin van de laagdrempelige aanpak. U kunt bijvoorbeeld online bekijken welke nieuwe en gebruikte scooters en fietsen ze op het moment verkopen. Daardoor kunt u alvast beginnen met het vormen van een voorstelling van de ideale tweewieler. Verken de verschillende mogelijkheden om erachter te komen welk soort model en kleur het beste past bij uw voorkeuren. Als u vragen heeft over een specifiek model, of uw situatie, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de winkel.

Professionele en klantgerichte service

Aan de telefoon wordt u zo goed mogelijk vooruitgeholpen door een enthousiaste medewerker. Een bezoekje aan de fietsenwinkel is echter de beste manier om erachter te komen of er een nieuwe of gebruikte scooter wordt aangeboden die u wilt kopen. Daar krijgt u direct alle informatie die u nodig heeft. Zo gauw u de feiten op een rijtje heeft kunt u vrijblijvend proefrijden in Arkel en omgeving op de scooters die voor u in aanmerking komen.

Bezoek de werkplaats zorgt voor goed onderhoud en de nodige reparaties

Als u een nieuwe scooter wilt kopen of fiets wilt aanschaffen in Arkel en omgeving, dan zit u goed bij Van Houwelingen Tweewielers. Het grote voordeel van deze fietsenwinkel is dat ze een eigen werkplaats hebben waar alle fietsen en scooters die ze verkopen uitgebreid gereviseerd worden. U bent dus verzekerd van een goede kwaliteit. Daarnaast kunt u rekenen op geweldige service op het gebied van onderhoud en reparaties voor uw nieuwe scooter of fiets wanneer u uw nieuwe tweewieler gaat kopen bij deze specialisten.