Thuis winkel
Image default
Aanbiedingen

Ga voor goud met een actief bedrijfsuitje

Is uw bedrijf toe aan wat meer dynamiek tussen de werknemers? Kies dan voor een actief bedrijfsuitje in Wilde Westen stijl. De locatie is nabij Arnhem en u maakt er een ideaal zondagmiddag uitje van. Iedereen kan zich tijdens deze dag helemaal opladen, met elkaar een praatje maken en het belangrijkste plezier hebben. Er zijn voldoende leuke activiteiten voor uw team die u kunt inplannen. Na zo’n zondagmiddag uitje zal uw personeel nog lang spreken over de mooie herinneringen van deze dag. Het is mogelijk om na het actief bedrijfsuitje wat te eten en zelfs te overnachten. Voor het geval u er geen genoeg van kunt krijgen.

De activiteiten zijn helemaal in het thema van het Wilde Westen

Tijdens dit actief bedrijfsuitje bij De Westernboerderij nabij Arnhem waant u en uw groep zich voor een dag helemaal in het Wilde Westen. De activiteiten die u onderneemt zijn voor zowel jong als oud. Dus in principe maakt het vrij weinig uit of u met een groep kinderen bent of juist met volwassen mensen. Plezier is er op deze boerderij voor iedereen. De meeste bedrijven die dit uitje boeken, kiezen voor een zondagmiddag uitje, omdat dan de meeste mensen vrij hebben, maar andere dagen passen ook in het schema. U kunt er in ieder geval vanuit gaan dat er genoeg te beleven valt. Zo kunt u denken aan racen met een quad, golven op de countrygolfbaan of de krachten van uw personeel meten door middel van handboogschieten, hoefijzerwerpen en spijkerslaan. Het idee wordt zo wel duidelijk en u kunt uw zondagmiddag uitje tot een groot succes maken.

Heeft u een keuze gemaakt?

Wilt u een ontspannende bedrijfsuitje organiseren zodat uw personeel elkaar beter leert kennen? Dan staat De Westernboerderij voor u klaar en zorgt ervoor dat uw activiteit een groot succes wordt. Wacht dus niet langer en reserveer nu. Dat kan via de website of telefonisch. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u graag meer informatie wenst.