Thuis winkel
Image default
Dienstverlening

Een ‘mijn eerste jaar’-boek: een perfect kraamcadeau

Een ‘mijn eerste jaar’-boek: een perfect kraamcadeau

Het eerste jaar van een baby zit vol met verassingen. Dit bijzondere eerste jaar is ook een jaar vol ontwikkelingen. Als naasten en als ouder is het heel speciaal om dit van dichtbij mee te maken. Welke sprongetjes worden er gemaakt en wat zal het eerste woordje zijn? Wat vindt de baby leuk en waar ontspant het van? Al deze zaken zijn erg leuk om later op terug te kijken. Daarnaast is het interessant om terug te kunnen zien wanneer de baby voor het eerst iets nieuws deed. Om dit goed vast te leggen is er het mijn eerste jaar boek. Dit zijn toch wel de leukste babyboeken, omdat het op een leuke manier en volledig uniek het eerste jaar volledig vastlegt.

Mijn eerste jaar boek

Dit boek is speciaal gemaakt om belangrijke ontwikkelingen vast te leggen. Elke keer als de baby iets nieuws laat zien kan dit worden opgeschreven in dit boek. Hierbij kan je denken aan de eerste tand, maar ook hoe de baby reageert op zijn omgeving. Het is erg leuk om alle leuke herinneringen te bewaren in één boek. Zodat als de ouders later terug gaan kijken zij nog steeds kunnen nagenieten van dat bijzondere eerste jaar.

Het perfecte kraamcadeau

Bij kraamvisite, een babyshower of als felicitatie voor de zwangerschap hoort een mooi cadeau. Maar door het grote aanbod, zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom helpen wij je graag verder met een origineel cadeau.
Meestal springen de cadeau’s waar (aanstaande) ouders iets mee kunnen doen toch het meest in het oog. En jij als gast wil natuurlijk ook met het leukste cadeau aankomen. In dat geval zal een ‘mijn eerste jaar’-boek een schot in de roos zijn. Ouders kunnen de leukste onderwerpen vastleggen en hier jaren later nog van genieten. En aangevuld met de leukste foto’s is het boek compleet en geheel uniek!