Thuis winkel
Image default
Bedrijven

Zorgen voor je werknemers

De meeste bedrijven hebben als hoogste prioriteit om meer omzet te draaien. Er moet meer verkocht worden dan voorgaande periodes en er moet steeds meer geld binnen komen. En het is zeker belangrijk hoe het financieel gaat met het bedrijf. Maar er zijn meer zaken van belang. Onder andere het personeel. Wanneer werknemers zich goed en op hun gemak voelen op kantoor, dan heeft dit zeker een grote positieve impact op de omzet. Want op deze manier stijgt de productiviteit en dat dus tot een beter resultaat.

 

Een bedrijf heeft vaak hoge verwachtingen van hun werknemers. Maar dat betekent ook dat deze werknemers veel van het bedrijf mogen verwachten. Want wie goed doet, ontvangt goed. Het creëren van een gezellige, open en vrije sfeer op kantoor kan zeker bedragen aan hoe het personeel zich voelt. Een potje tafeltennis is hier een goed voorbeeld van. Op deze manier kunnen de werknemers even bewegen en kunnen zij met andere collega’s babbelen. Zo’n potje duurt meestal maar tien tot vijftien minuutjes, dus op een werkdag van acht of negen uur stelt dat qua tijd weinig voor. Maar qua impact op de werknemers heeft het wel degelijk zin.

 

Wat ook bijdraagt aan een positieve sfeer is duidelijkheid als het gaat om loon en verzekeringen. Wanneer werknemers hier makkelijk inzicht in hebben, geldt dit zeker als een pluspunt. Een goed programma hiervoor is loonwijzer. Hier vinden medewerkers hun loonstrookjes en antwoord op alle vragen die ze kunnen hebben die over loon en / of verzekeringen gaan. Hetzelfde geldt voor een online urenregistratie. Dit is veel makkelijker dan andere programma’s. Nog een pluspunt voor werknemers dus.

 

Mocht u verder ideeën willen over hoe u het beste voor uw eigen werknemers kan zorgen, dan kunt u informatie vinden op de website van CBBS. U kunt ook altijd bellen voor advies.

http://www.cbbs.nl/