Thuis winkel
Image default
Bedrijven

Wat zijn de kosten bij het wrappen van je keuken?

De prijs van het wrappen hangt af van hoe groot de keuken is, hoe groter de keuken hoe hoger de prijs wordt natuurlijk. Er is wel een vanaf prijs, de keuken kan worden gewrapped vanaf €999,- Het uiteindelijke bedrag dat het gaat wrappen van je keuken gaat kosten wordt bepaald aan de hand van foto’s en materialen.

Garantie

Wanneer je je keuken laat wrappen door Wrapjekeuken.nl krijg je zes jaar lang garantie op de folie, alle schade niet niet van jezelf komt valt onder de garantie. Het kan namelijk zo zijn dat de folie in zeldzame gevallen los gaat laten of dat de folie gaat slijten. Dit is allemaal niet de bedoeling dus binnen zes jaar lost Wrapjekeuken.nl dit voor u op.

Houdbaarheid

De folie hoort normaal gesproken minimaal tien jaar mee te gaan, eigenlijk is dit nog te kort. Met het juiste onderhoud kan de keuken langer dan tien jaar meegaan, er zijn gewoon een aantal dingen waar je op moet letten. Zo kan je geen hete pannen op de keuken zetten omdat de folie anders smelt, niet schoonmaken met chloor omdat de folie anders verkleurd en niet schoonmaken met bijvoorbeeld een schuurspons omdat de keuken hierdoor wordt beschadigd. 

Welke tijd is er nodig een keuken te wrappen?

Het wrappen van een keuken is meestal binnen een dag gebeurd, soms moeten hier twee dagen voor worden uitgetrokken. Voor elke keuken wordt de tijd genomen om alles zo mooi mogelijk af te werken, het is natuurlijk niet mooi om niet afgemaakte randjes te zien. De keuken wordt alleen van de buiten- en zijkanten gewrapt, de binnenkant wordt dus niet gedaan. De binnenkant beschadigt namelijk snel en duurt heel lang om te wrappen. Je moet het zien alsof er nog een keuken gewrapt moet worden.