Thuis winkel
Image default
Aanbiedingen

Wij vertellen jou alles wat je moet weten over aanhangernetten

Een aanhangernet is een essentieel item als je met een aanhanger gaat rijden. Helaas wordt een  aanhangernet vaak vergeten, maar als je af en toe spullen vervoert heb je dit net zeker wel nodig. Het maakt het vervoeren namelijk veiliger, en daarnaast is het ook nog eens verplicht. Als je zonder een aanhangernet of doek spullen vervoert kan het dus zijn dat je een boete op loopt. Daarnaast kunnen de goederen ook nog een van de aanhanger af vallen en beschadigingen oplopen, hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Wil jij graag meer informatie over een aanhangernet? Lees deze blog dan gerust verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Afmeting van een aanhangernet 

Een keer in de zoveel tijd moet het weer gebeuren; de grote schoonmaak. En bij een grote schoonmaak komen veel spullen naar voren waarvan je het bestaan niet meer af wist. Die spullen kunnen gelijk weg, maar moeten wel vervoerd worden naar de vuilstort. Als het kleine spullen zijn heb je uiteraard een ander net nodig dan bij grote spullen. Op deze manier weet je namelijk zeker dat de spullen op de plek blijven liggen. 

Een aanhangernet is verplicht

Een aanhangernet is zeer handig in het gebruik, maar ook harstikke fijn om goederen te beschermen. Op deze manier valt er namelijk niks van een aanhangernet af. Een aanhangernet zorgt ervoor dat de spullen in de aanhanger op hun plek blijven liggen, waardoor er dus geen kans bestaat dat de goederen van de aanhanger af vallen en andere weggebruikers in gevaar brengen. Ben je benieuwd naar de verschillende aanhangernetten? Of wil je meer weten over de kwaliteit? Neem dan eens een kijkje op de website van de Nettenshop. Deze partij heeft een ruim assortiment aanhangernetten op de website staan. Ook verschillende soorten aanhangernetten, voor zand heb je bijvoorbeeld een ander net nodig dan voor grote meubelen. 

Wil je meer weten over aanhangernetten?`

Wil je graag meer weten over aanhangernetten? Neem dan gerust een kijkje op de website van de Nettenshop. Hier staat meer informatie over alle aanhangernetten. Heb je nog een vraag? De specialisten van Nettenshop helpen je daar graag mee verder!

https://www.nettenshop.nl/