Thuis winkel
Image default
Bedrijven

Het perfecte plaatje voor de verkoop van jouw huis

Het is tegenwoordig niet moeilijk om een huis te verkopen. Daarentegen zoek je ook weer een ander huis om zelf in te wonen. Dan wil je natuurlijk wel een goede prijs voor jouw huis vangen. Anders ga je er eigenlijk financieel op achteruit. Dat is nu vaak niet de bedoeling. Wil jij weten hoe jouw huis er perfect uitziet voor de verkoop? Lees dan deze tips.

Entree, rolluiken laten schoonmaken

Zorg ervoor dat de entree perfect is. Zo’n entree waar investeerder en tv-persoonlijkheid Marcus Lemonis zich voor zou omdraaien, zo mooi! Dat betekent dat je ook op de details moet letten. Dus de rolluiken laten schoonmaken, de stoep vegen, alle rommel opruimen. Alles moet goed in de verf zijn. De tuin netjes bijwerken. Dat soort dingen. Ook de raambekleding moet ook schoon, heel en fris zijn en er mogen zeker verse bloemen staan.

Binnen

Er gelden een aantal regels voor binnen. Ten eerste moet de verlichting goed zijn. Dat is de eerste regel. Ook voor op de foto’s is dat belangrijk.

De tweede regel is dat het huis vrij minimalistisch is ingericht en het moet het nogal neutraal overkomen qua smaak. Tenzij het om een oud pand gaat: oude details moeten juist mooi zichtbaar zijn. Dat neutrale smaak en het minimalisme is vooral belangrijk, omdat een koper zijn, haar of hen eigen spullen erin kwijt moet kunnen bedenken. Voor veel mensen is het moeilijk om dat zelf te visualiseren.

De derde regel is dat alles schoon en heel moet zijn. Dat maakt meteen al een hele ander indruk. Dat kost jou eigenlijk alleen schoonmaaktijd en het levert echt een betere entree op. Er is nog een vierde regel, en dat zijn de mensen. Dat ben jij, de makelaar en de kopende partij. Uiteindelijk moet het namelijk gevoelsmatig ook kloppen.

Je moet een goed gevoel hebben bij de koper en de makelaar moet ook bij jou passen. Is dat ook helemaal goed? Gefeliciteerd! Dan is het perfect plaatje compleet en is het rolluiken laten schoonmaken zeker niet voor niets geweest.

https://lavarecleaningservice.nl/rolluiken-schoonmaken/