Thuis winkel
Image default
Bedrijven

Een exclusieve wereldkaart bij jou aan de muur

Ben je een echte reiziger en heb je al veel van de wereld gezien? Dan wil je dat vast graag ergens vastleggen, omdat dat een leuke herinnering is voor jezelf. Ook de mensen die je goed kennen vragen er regelmatig naar, ze weten dat je vaak en veel reist. Een reis is natuurlijk een leuk gespreksonderwerp. Het is jouw interesse en je kan er veel over vertellen, terwijl de ander oprecht geïnteresseerd is. Hoe mooi zou het zijn als je ook direct kunt laten zien waar je allemaal geweest bent, zonder dat je je lijstje erbij moet pakken?

 

Aan de muur

Je kunt in je woonkamer of in je keuken een wereldkaart ophangen. Op deze manier ziet iedereen direct waar je al overal geweest bent, inclusief jij zelf. Natuurlijk hoeft dat geen saaie wereldkaart te zijn, zo een van de aardrijkskundeles vroeger. Tegenwoordig heb je een moderne wereldkaart, die helemaal kan worden afgestemd op jouw stijl. Zo heb je bijvoorbeeld een houten wereldkaart, maar ook een wereldkaart van grafiet, zilver, koper of brons. Je hebt zelfs een wereldkaar van betonlook of metaal. Zo past de wereldkaart altijd bij de stijl van jouw woonkamer.

 

Hout

Een houten wereldkaart is over het algemeen tijdloos. De houten wereldkaart is voorzien van een unieke steenstructuur als toplaag. Nu denk je steenstructuur? Ja, dat lees je goed. Dit is gedaan zodat de wereldkaart beter is beschermd, al zie je zelf niks van die steenlaag. De wereldkaart ziet er gewoon uit alsof deze helemaal van hout is. Je kunt bij een houten wereldkaart kiezen of je deze met of zonder een 3D gebergte reliëf wil hebben. Het mooie is dat deze wereldkaart een metalen tussenlaag heeft. Zo kun je er magneten opzetten, waardoor iedereen direct weet waar je al allemaal bent geweest.

 

Magneet

Zoals net al gezegd kun je dus magneten op de wereldkaart zetten. Dat kan niet alleen op de houten wereldkaart, maar ook op iedere andere net genoemde wereldkaart. De magneten kun je er los bij bestellen. Zie zelf waar je geweest bent en koester de mooie herinneringen aan die reis. Waar gaat je volgende reis naartoe?