Het is tijd om kennis te maken met producten uit een ander land. Dit keer gaan we ons volledig focussen op de producten uit Israël. Bij het land Israël denken velen van ons waarschijnlijk gelijk aan de bijbel. Een groot deel van het verhaal uit de bijbel speelt zich namelijk af in dit land. Als we Nederland vergelijken met andere landen, dan merken we dat daar een hoop verschil tussen zit. Niet alleen de verschillen tussen de culturen is groot. In Israël worden namelijk ook andere producten gebruikt in vergelijking met Nederland. Wij vertellen jou graag meer over deze producten. Lees snel verder en maak kennis met de producten uit Israël. Alle producten zijn verkrijgbaar bij Experience Israel. Abadi CookiesIn Nederland eten we veel koekjes. Bij de koffie hoort over het algemeen ook een lekker koekje. Niet alleen in Nederland worden koekjes gegeten, maar in Israël ook. Het land heeft zelfs haar eigen koekjes. De meest bekende koekjes in Israël zijn de Abadi Cookies; ze zijn lekker knapperig en enorm verslavend. De oorsprong van koekjes bevindt ze bij de familie Abadi. In het jaar 1928 kwam dit gezin vanuit Syrië naar Jeruzalem toe. Hier opende het gezin een bakkerij. Ze werden binnen een korte tijd razend populair om deze koekjes. Kies een keer voor andere koekjes bij de koffie en ontdek de Abadi Cookies. Halva reepEen heerlijk tussendoortje; dat kunnen we allemaal wel gebruiken. Het harde werken gedurende een dag mag natuurlijk rustig beloond worden met een heerlijk tussendoortje. De Halva reep heeft een vanillesmaak en is erg zoet. De reep kan sporen van pinda’s en andere noten bevatten, let daarom goed op met een eventuele notenallergie. Beloon jouw collega’s en jezelf met een heerlijke reep uit Israël. DadelpastaBen jij uitgekeken op het broodje kaas? Dan is het tijd om ander beleg uit te proberen. De zoete dadelpasta is een heerlijke vervanger voor op je brood. De pasta wordt op verschillende manieren gebruikt. Naast het broodbeleg is het ook uitermate lekker als vulling in de cake. Probeer de dadelpasta en maak kennis met broodbeleg uit Israël.
|
