Thuis winkel
Image default
Aanbiedingen

E-Chopper – De leukste manier van vervoer?

 

Op zoek naar een leuke manier van vervoer die snel, efficiënt en milieuvriendelijk is? Zoek niet verder dan de e-chopper! Deze elektrische scooter is een revolutie in de manier waarop mensen zich door steden verplaatsen en kan je in een fractie van de tijd brengen waar je heen moet. Hier is alles wat je moet weten over de e-chopper.

 

Wat is de e-chopper?

De e-chopper is een elektrische scooter met een maximale snelheid van zo ongeveer 20 kilometer per uur een genoeg bereik om een hele middag te touren. Hij is opvouwbaar en licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is in het openbaar vervoer of op te bergen in je huis of kantoor. De e-chopper wordt ook geleverd met een gratis app waarmee je je ritten kunt volgen, oplaadstations in de buurt kunt vinden en korting kunt krijgen op accessoires.

 

Hoe werkt het?

De e-chopper werkt met behulp van een lithium-ion batterij die in 3 uur wordt opgeladen. Eenmaal opgeladen kun je tot 20 mijl met de e-chopper rijden voordat je hem weer moet opladen. Om te rijden trap je gewoon op het pedaal om vooruit te komen. Om te remmen trap je met je voet op het achterste pedaal. Je kunt ook de handrem gebruiken als je sneller moet stoppen. Om te draaien leun je in de richting die je op wilt.

 

Is het veilig?

Ja! De e-chopper is getest door een heel aantal verschillende instanties. Dit betekent dat hij voldoet aan alle veiligheidsnormen voor elektrische scooters. Bovendien wordt de e-chopper geleverd met voor- en achterlicht, zodat je ’s nachts of bij slecht zicht kunt zien en gezien kunt worden .

 

E-chopper als uitje

De e-chopper verandert de manier waarop mensen zich kunnen verplaatsen. Hij is snel, efficiënt, milieuvriendelijk en leuk! Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je door de stad te verplaatsen, is de e-chopper een absolute aanrader. Wist je dat je ook e-choppers kunt huren bij Bubbelbal? Zo kun je zelf gemakkelijk ervaren wat dit geweldige vervoersmiddel te bieden heeft. Een e-chopper huren zorgt voor de leukste dagjes uit, die je zelf makkelijk kan inrichten. Kortom, gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

https://www.bubbelbal.nl