Thuis winkel
Image default
Aanbiedingen

Lucht in huis zuiveren

Merk je dat de lucht droog is in huis omdat je veel moet hoesten? Ruikt het muf? Of merk je wat anders aan de lucht in huis? Dat is vervelend maar gelukkig eenvoudig op te lossen met een aantal manieren hoe je snel de lucht in huis kunt zuiveren of zelfs verbeteren. Welke manieren er zijn lees je hier.

Ventilatie is heel belangrijk. Alle kamers in huis moet je af en toe ventileren. Sommige kamers hebben geen ramen of de ramen staan er nooit open. Het is belangrijk om ze af en toe even open te zetten. Ook al is het winter, zet ze even open.

Planten kunnen ook helpen bij het zuiveren van de lucht. Niet alle planten helpen even goed. Er zijn speciale luchtzuiverende planten die de lucht aanzienlijk kunnen verbeteren.ze zuiveren namelijk giftige stoffen uit de lucht. Er zijn ook planten die extra zuurstof afgeven. Vooral op kantoren zijn dit handige planten. Door de extra zuurstof kun je beter werken en gaat de concentratie omhoog. Naast dat planten extra zuurstof geven en een zuiverend effect geven staat het ook leuk wat juist weer stress kan verminderen.

Luchtbevochtigers helpen ook in huizen waar de lucht erg droog is. Dit merk je als je gaat hoesten of houten meubels gaan scheuren. Door een machine zoals een Medisana luchtbevochtiger te gebruiken wordt de lucht vochtiger. Dit soort apparaten kun je bij winkels als shopvoorgezondheid aanschaffen. Er zijn ook apparaten die de lucht reinigen. Als je last hebt van stof is het sowieso handig om eerst een stofzuiger te gebruiken in de kamer. Neem vervolgens een apparaat die verdere stof in de lucht kan reinigen.Je hebt veel soorten. De meest populaire is degene met een koolstoffilter. Je hebt ook de HEPAfilter wat bepaalde deeltjes tegen kan houden. Je hebt ook reinigers met een UV filter. Je ziet dit alleen een stuk minder tegenwoordig. Je moet weten hoe groot de ruimte ongeveer is die je wilt reinigen of filteren. Daarna kun je kijken hoe groot het apparaat is.

https://shopvoorgezondheid.nl/