Thuis winkel
Image default
Winkelen

Leuke dames truien voor alle stijlen; Demm heeft het!

Ben je op zoek naar een lekkere warme, super comfy trui of wil je juist een sportievere, kleurrijke trui? Je hoeft in de winter niet af te stappen van je geliefde stijl, ook truien zijn er in alle soorten en maten. Zowel voor degene die graag een strakke trui draagt om haar mooie rondingen te laten zien, als voor degene die liever alle feestdagen eventjes onder de trui kan verstoppen. Ontdek hieronder welke leuke dames trui van Demm jij deze winter nog uit de kast trekt! 

Superzachte teddy vacht nu ook als trui 

Het is al een aantal winters een grote hit; de teddyvacht jassen. Hoe leuk is het dan ook om een teddyvachtje ook binnen aan te kunnen houden? Dat kan met de V-NECK TEDDY trui van Demm. Deze super hippe en vooral super zachte trui staat werkelijk overal mooi bij. Bovendien doet ze precies waar ze voor gemaakt heeft; jou heerlijk warm houden op de koudste dagen. Wie zegt dat je pijn moet lijden om mooi te zijn? 

Truien met een sportief motief 

Als je zelf sportief bent ingesteld, of als je gewoon een sportievere kledingstijl hebt, dan hoef je je wat truien betreft niet in te houden. Vergeet even je sportschool vestje, Demm heeft namelijk een kleurrijke en warme oplossing voor jou. De ZOE ROUND NECK is een absolute must have voor de sportieve en stoerdere types onder ons. Hiermee haal je niet alleen een sportief motief met een vrolijk kleurtje in huis, maar ben je ook opgewassen tegen de kou. Dat kan dus gewoon zonder je stijl in de steek te hoeven laten! 

De oversize maxi trui; extra warm, extra groot en extra comfy 

’s Winters wil je gewoon lekker binnen zitten. Lekker cozy op de bank met een kop hot chocolate in je oversized trui naar Netflix kijken. Wij van Demm begrijpen dat. Daarom zal de Maxi Sweater Denver een echte must-have in je wintercollectie zijn. Hier kun je lekker in onderuitzakken en zie je er nog trendy uit ook. Wel zo leuk als je onverwachts visite hebt. Zie je jezelf ook al in deze trui lekker op de bank hangen met een lekkere comfy legging eronder? 

Shop je wintercollectie compleet met leuke dames truien van Demm 

Demm helpt je de winter door; echt! Er is namelijk voor iedere lady, ieder figuur en iedere stijl wel een mooie trui te vinden. Zo houd je jezelf warm tijdens de winter maar hoef je jezelf niet tekort te doen op gebied van stijl. Ontdek ook de truiencollectie van Demm en maak jouw garderobe helemaal klaar voor de winter. 

http://shop.demm.nl