Thuis winkel
Image default
Verbouwen

Zo kun je besparen op het verbouwen van je keuken

Een keuken verbouwen is een grote stap in het verbeteren van je woning. Of je nu op zoek bent naar meer opbergruimte, een nieuwe look of een verbeterde werkblad, er zijn veel manieren om je keuken te verbeteren. Een eenvoudige en betaalbare manier om je keuken een nieuwe look te geven, is door de deurtjes te vervangen.

Er zijn veel soorten keukendeurtjes verkrijgbaar, variërend van houten deuren tot glazen deuren en van gepolijst metaal tot mat uitgevoerde deuren. Hieronder vind je enkele tips voor het kiezen van nieuwe keukendeurtjes en inspiratie voor het vervangen van de deurtjes van je keuken.

Overweeg de stijl van je keuken

Je wilt dat de nieuwe deurtjes passen bij de nieuwe stijl en sfeer van je keuken, ga er dus maar eens goed voor zitten en bedenk wat voor sfeer en stijl jij nu écht wilt. De keukendeurtjes vervangen is niet zo duur als het vervangen van de complete keuken, maar je wilt het wel in één keer goed doen, toch?

Kies de juiste kleur

Er zijn veel kleuren keukendeurtjes verkrijgbaar, dus overweeg welke kleur het beste bij de stijl en de kleuren van wat jij voor ogen hebt past. Door het vervangen van de keukendeurtjes verander je in één keer de hele sfeer van de ruimte. Daar moet je dus goed over nadenken!

Kies de juiste afwerking

Er zijn verschillende afwerkingen beschikbaar voor keukendeurtjes, zoals glans, mat, geborsteld en gepolijst. Kies een afwerking die past bij de stijl van je keuken en die gemakkelijk te onderhouden is.

Overweeg het materiaal

Er zijn veel materialen beschikbaar voor keukendeurtjes, waaronder hout, metaal, kunststof en glas. Kies een materiaal dat past bij de stijl van je keuken en dat duurzaam is.

Bepaal je budget

Bepaal voordat je begint met shoppen voor nieuwe keukendeurtjes hoeveel je wilt uitgeven. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, dus bepaal eerst je budget voordat je begint met shoppen.

Doe inspiratie op

Het internet is een grote inspiratiebron voor alles dat je maar kunt bedenken, maar je moet wel even weten waar je moet kijken. Daarom is het goed om te weten dat je keuken inspiratie kunt opdoen op de site van Intereno. Je kunt hier een gratis e-book én een gratis e-magazine downloaden om te zien wat er allemaal mogelijk is!