Thuis winkel
Image default
Industrie

Vuurvast materiaal van een ervaren specialist die jou volledig van dienst is

De vervaardiging en installatie van vuurvast materiaal voor de bekleding en isolatie van ovens wordt gedaan door een echte specialist op dit gebied. Deze werkzaamheden vereisen namelijk veel vakkundigheid en ervaring. Zo’n specialist in vuurvast materiaal is Thermiek BV uit Geldermalsen. Dit bedrijf werkt al decennialang met vuurvaste materialen, zoals speciale vuurvaste stenen en vuurvast beton. Dit hebben zij in het verleden al bij vele bedrijven uit verschillende sectoren geleverd en geïnstalleerd. Wil je ook gebruikmaken van de expertise van deze specialist in vuurvast materiaal? Bespreek dan zeker de mogelijkheden met hun ervaren personeel. Zij zorgen ervoor dat je het meest kwalitatieve en duurzame resultaat ontvangt voor je installatie.

Verschillende afdelingen die samen complete service aanbieden

Thermiek BV richt zich op een complete dienstverlening voor bedrijven die vuurvast materiaal nodig hebben. Hun afdeling Engineering vervaardigt bijvoorbeeld de tekeningen, voert inspecties uit en analyseert bedrijfsprocessen om zo het juiste materiaal te leveren en toe te passen. Dankzij zorgvuldig materiaalonderzoek kunnen ze inspelen op chemische eigenschappen, smeltpuntbepaling, vuurvastheid en nog veel meer factoren. Naast de afdeling Engineering, beschikt deze specialist in vuurvast materiaal ook over andere afdelingen. Zo hebben ze kantoren, een opslagruimte waar vanuit ze de leveringen regelen en een prefabafdeling waar ze maatwerk uitvoeren.

Levering van vuurvaste materialen

Wil je enkel vuurvast materiaal door deze specialist laten leveren? Ook dat is mogelijk bij Thermiek BV in Geldermalsen. Door nauwe samenwerking met leveranciers uit het binnen- en buitenland bieden ze iedere klant een betrouwbare levering van materialen aan. Ook vanwege hun uitgebreide ervaring en onafhankelijke positie zijn zij in staat om iedere levering succesvol uit te voeren. Hun experts kunnen als geen ander in de markt kiezen uit diverse materialen, waarbij ze de kwaliteit, maar ook de prijs nauwgezet in de gaten houden. Bezoek de website van Thermiek BV en ontdek alle mogelijkheden voor jouw project!